Jaar archief voor 2013

Fijne feestdagen!

BC Telenet Oostende wil al zijn supporters, vrijwilligers, partners en spelers fijne feestdagen wensen!

Zora de zorgrobot komt naar BC Telenet Oostende – Spirou Charleroi

De allereerste humanoïde zorgrobot, Zora komt naar de wedstrijd BC Telenet Oostende – Spirou Charleroi op 4 januari.

Telenet Oostende bekert verder na winst tegen Cuva Houthalen

Oostende kon geen beroep doen op Serron (voet) en Ponitka (schouder) maar had nog voldoende fitte spelers om deze laatste opdracht voor de kerstbreak tot een goed einde te brengen. Houthalen, dat vorig jaar Charleroi uit de beker knikkerde, speelde voor de gelegenheid voor een uitverkocht zaal…

„Concentratie en respect” (Arthur Goethals)

„Met het behalen van de tweede ronde Eurocup is één van onze drie vooropgestelde objectieven bereikt. Voor de verlenging van onze landstitel zit BC Telenet Oostende op schema. Objectief #3, de Beker van België? Wij hebben kwalitatief alles in huis – de spelers, de ploeg – om mits de nodige concentratie en respect voor de Limburgers, zaterdag in achtste finale van tweedeklasser Cuva Houthalen te kunnen winnen.”

Op naar de volgende Eurocup ronde

BC Telenet Oostende heeft een schitterend parkoer afgelegd in de reguliere competitie. Met 8 gewonnen wedstrijden gaan we als 2de geplaatste door naar de laatste 32. De wedstrijden vinden plaats tussen 8 januari en 19 februari.

Oostende klopt nu ook Le Mans en blijft Europees ongeslagen in de Sleuyter Arena

Le Mans had absoluut een zege nodig om nog aanspraak te kunnen maken op de tweede ronde van Eurocup ten nadele van het Tsjechische Nymburk. Oostende was echter heel gedreven om deze schitterende eerste ronde dan ook met een positieve noot af te sluiten….

Laatste thuiswedstrijd van 2013

Vanavond speelt BC Telenet Oostende zijn laatste thuiswedstijd in 2013. De spelers, staf en bestuur willen jullie bedanken voor al jullie steun! Maar we willen jullie ook massaal aanwezig zien deze avond om 20u30 in de Sleuyter Arena voor de Eurocupwedstrijd tegen Le Mans!

Bedankt en winnaars Sinterklaas kleurplaat

Naar aanleiding van Sinterklaas hebben we samen speelgoed ingezameld voor Fun4kids en een wedstrijd rond Sinterklaas kleurplaten georganiseerd. Je vindt hier een bedanking van ’t Kapoentje die het speelgoed in ontvangst nam en wie er de kleurplaatwedstrijd heeft gewonnen.

Wij willen 5 op 5 thuis (Pierre-Antoine Gillet)

„BC Telenet Oostende mag dan reeds zeker zijn van een plaats in de 32ste finales Eurocup, wij willen woensdagavond tegen Le Mans Sarthe Basket in schoonheid de groepsfase eindigen met een 5 op 5 in eigen huis. Alleen, Le Mans moet hier winnen willen ook zij Europees overwinteren. Dat wordt gegarandeerd vuurwerk op het parket,” kijkt Pierre-Antoine Gillet vooruit op de zoveelste baskettopper die de Oostendse fans massaal naar de Sleuyter Arena moet laten afzakken.

123...
Back to top