News

Contuïniteit met Wes Wilkinson

Wes Wilkinson en BC Telenet Oostende zijn tot een akkoord gekomen voor een derde opeenvolgende seizoen.

Vervanger voor Thompson gevonden

Telenet Oostende heeft voor het komende seizoen een overeenkomst gesloten met de Amerikaanse small forward J.P. Prince, vorig seizoen verkozen tot MVP van de Poolse competitie.

Pools talent blijft in Oostende

Oostende heeft de optie gelicht in het contract van Mateusz Ponitka voor een bijkomend seizoen.

Binnenkort optreden van Prince in Oostende?

De aanwijzingen dat Prince volgend jaar naar de Sleuyter Arena komt, worden sterker!

De venezolaanse toren blijft in Oostende

De 24-jarige Venezolaanse krachtpatser die vorig seizoen aan de kust neerstreek als interim center om achtereenvolgens Jarred Berggren en daarna ook Brent Wright te vervangen, zal volgend seizoen opnieuw de kleuren van BC Telenet Oostende verdedigen.

Reactie van Tomas Van Den Spiegel, peter van het kwalificatietoernooi Euroleague

‘De organisatie van het kwalificatietoernooi voor de Euroleague is een uitstekende zaak voor de internationale uitstraling van BC Telenet Oostende. En de Europese top komt sluimerend dichter’. Dat zegt Tomas Van Den Spiegel, die door BC Telenet Oostende gevraagd werd om officieel het peterschap van het Euroleague-toernooi te dragen

Euroleague komt naar Oostende

Euroleague heeft beslist op een congres in Barcelona om de voorronde van de Euroleague basketbal toe te wijzen aan BC Telenet Oostende. Het topevent zal van 23 tot 26 september plaatsvinden in de Sleuyter Arena in Oostende. Euroleague is na de NBA in de Verenigde Staten de sterkste basketcompetitie ter wereld.

Ryan Thompson vertrekt naar het Duitse Brose Basket Bamberg

Het bericht circuleerde al een tijdje maar het kan nu pas officieel bevestigd worden dat Ryan Thompson gebruik maakt van de buyout clausule in zijn contract en een nieuwe overeenkomst heeft ondertekend bij het Duitse Bamberg.

The general Dusan Djordjevic blijft 2 jaar langer aan de kust

Dusan Djordjevic speelde in 2011-12 zijn eerste seizoen voor BC Telenet Oostende. Hij is in drie jaar uitgegroeid tot the general, het verlengstuk van coach Dario Gjergja op het plein. Wij zijn dan ook zeer tevreden dat we mogen aankondigen dat  Dusan nog twee jaar langer in Oostende blijft.

123...
Back to top