News

Funding voor Fun4kids

BC Telenet Oostende flirt met het familiebedrijf uit ‘Brugge die scone’ om het sociaal project van FUN4Kids opnieuw tot een groot succes te maken dit seizoen.

The SAXON shoot (20/04/16)

The SAXON shoot (20/04/16)

Koelbloedig Oostende pakt de punten aan de meet

Met de 16 balverliezen die Oostende liet optekenen, is meteen duidelijk dat niet steeds het meest geoliede spel werd opgevoerd. De 20 assists tonen dan wel weer aan dat er toch opnieuw collectief werd gezocht naar de beste opties. Maar finaal waren de koelbloedigheid van Gillet en Salumu vanop de vrijworplijn, doorslaggevend om deze spannende wedstrijd winnend af te sluiten.

Winnaars duoticket BC Telenet Oostende – Port of Antwerp Giants

Winnaars wedstrijdvraag.

The SAXON Shoot (16/04)

«Nu moet het gebeuren » (Thierry Declercq)

« Houden wij onze emoties onder controle en focussen wij op ons eigen spel, dan zie ik BC Telenet Oostende zich na enkele mindere wedstrijden volledig herpakken tegen Antwerp Giants. Het wordt alleszins een interessante match voor ons in het vooruitzicht van de eigenlijke titelstrijd. Nu moet het gebeuren! » kijkt assistent-coach Thierry Declercq bij BC Telenet Oostende vol vertrouwen vooruit naar de topper van woensdagavond (opgepast, opworp 19 uur!) die de Sleuyter Arena moet laten zinderen.

Oostende voor de tweede keer thuis onderuit

Misschien konden we vandaag eerder spreken van een wedstrijd Telenet Oostende – Okapi “Anderson”. De kleine vinnige Amerikaan had een superdag en mikte 7 driepunters binnen. Daarnaast mocht hij in zijn eentje maar liefst 16 keer aan de vrijworplijn postvatten. Dat was evenveel als gans Oostende samen…

Opendeurdag Hyundai

5 spelers aanwezig op de opendeurdag van Hyundai.

Eindelijk terug thuismatch

Eindelijk speelt BC Telenet Oostende zijn eerste wedstrijd in de ‘Big Five’ competitie in eigen huis. Dit na een volle maand on the road te zijn gestuurd om drie rechtstreekse concurrenten te bekampen. Dit daarenboven zonder de inmiddels van een schouderletsel gerevalideerde Quentin Serron en de met een verzwikte enkel sukkelende Nedim Buzza. Kwetsuren die gelukkig tot het verleden behoren. Net op tijd, want tegenstander van zaterdag in de Sleuyter Arena is Okapi Aalstar. Tijd om sportieve revanche te nemen voor de 107-80 oplawaai die de Ajuinen onze Zaikapitings op de openingspeeldag Big Five toedienden.

123...
Back to top