News

BC Telenet Oostende – Ewe Oldenburg: 83-76

Oostende heeft de laatste rechte lijn van zijn voorbereidingscampagne ingezet met een tweedaagse generale repetitie tegen twee Duitse Eurocup-teams. Vandaag stond Ewe Oldenburg op het programma.

NBA-ster Tony Parker komt naar Oostende

Viervoudig NBA-Kampioen Tony Parker komt op 23 september naar de Sleuyter Arena voor de wedstrijd BC Telenet Oostende – Lyon Villeurbanne. Dat heeft de Europese basketter van het jaar laten weten aan de organisatie van het Euroleague tornooi in Oostende.

Tickets Supercup

De tickets voor de Supercup zijn binnen.

Sluc Nancy – Telenet Oostende: 80-70

Een vermoeid ogende kustploeg had het moeilijk om het goeie ritme vast te krijgen en speelde bij momenten iets te slordig om het verschil te kunnen maken.

BCM Gravelines – Telenet Oostende: 75 – 66

Gravelines heeft tegen BC Telenet Oostende dat vandaag aantrad met een noodploeg van 7 spelers, aangevuld met 3 jongeren uit de basketschool, het onderste uit de kan moeten halen om de finale van zijn eigen tornooi te kunnen spelen.

Guy Muya speelt 1 jaar voor BC Telenet Oostende

Telenet Oostende heeft zopas een overeenkomst voor 1 seizoen ondertekent met Guy Muya.

Guy Muya is geen onbekende voor Oostende en de Oostendse supporters. Enkele seizoenen terug deed Guy reeds een geslaagde interim bij de kustploeg. Een interim die hem daarna een contract in Spanje opleverde.

BC Telenet Oostende – London United: 96 – 79

London United, deze keer met een volledige ploeg, was bereid om nog een tweede keer naar de Sleuyter Arena af te zakken om de plaats in te nemen van Den Bosch, dat eerder de geplande wedstrijd had afgezegd.

Quentin Serron blijft 2 jaar langer bij BC Telenet Oostende

BC Telenet Oostende en Quentin Serron zijn tot een akkoord gekomen voor nog eens twee bijkomende seizoenen.

Artland Dragons – BC Telenet Oostende: 62 -97

Oostende heeft zijn tweede wedstrijd op Duitse bodem overtuigend gewonnen.

123...
Back to top