News

Kopje onder in Limburg

Zat de 4 uur durende busreis (een absoluut negatief record voor een vrijdagmatch) er voor iets tussen, want Oostende kwam nooit in zijn goeie ritme en kreeg meteen een efficiënte Limburgse Tsunami over zich geen waar het niet meer van zou herstellen…

BC Telenet Oostende maakt 100 jeugdspelers gelukkig!

Deze namiddag kreeg de jeugd van Tiger Zwevegem-Deerlijk training van regerende kampioen en bekerwinnaar BC Telenet Oostende.

Voldoende aan één goeie helft voor winst tegen Okapi Aalstar

Na de bekerwinst afgelopen maandag en de reeds geconsolideerde pole position voor de play-offs, kwam het er vooral op neer om de focus scherp te houden en een goeie prestatie neer te zetten.  Zonder Jared Berggren (buikgriep) en de geblesseerde Wes Wilkinson kwam het gewicht onder doel vooral op de schouders van Boukichou en Marelja terecht.

Dusan Djordjevic verlengt zijn contract

Het bestuur en de sportieve staff van BC Telenet Oostende zijn verheugd om aan te kondigen dat kapitein Dusan Djordjevic zijn contract met één extra seizoen heeft verlengd.

Dominique Archie vervangt Wes Wilkinson

BC Telenet Oostende heeft een overeenkomst gesloten met de Amerikaanse (power) forward Dominique Archie, als vervanger van de aan de kruisband geblesseerde Wes Wilkinson.

Wie wordt het sterkste geslacht van de Sleuyter Arena?

Basketbalclub Oostende lanceert voor zijn thuismatch tegen Antwerp Giants op 2 mei een uitdagend concept onder de noemer “Battle of the Sexes”.

Mannen en vrouwen nemen het tijdens de Battle of the Sexes Game tegen elkaar op in verschillende disciplines. Op het einde van de match zal er een winnaar bepaald kunnen worden en alle supporters van dit geslacht gaan met een goed gevulde gratis goodie bag naar huis.

Okapi zal het spel keihard spelen” (Wes Wilkinson)

Een oorverdovend applaus wacht onze Zaikapitings zaterdag voor de opworp tegen Okapi Aalstar na het behalen van hun 16de Beker van België. Voor Wes Wilkinson wordt het een avond met een ferme krop in de keel. Ondanks zijn zwaar knieletsel hielp Wes op tweede paasdag zijn ploeg nog met het behalen aan die zo begeerde trofee. De ultieme strijd om de 16de landstitel voor BC Telenet Oostende moet hij noodgedwongen aan zich laten voorbijgaan. Begin mei wordt Wes Wilkinson in de universiteitskliniek van Omaha (USA) aan de getroffen kruisbanden geopereerd.

Seizoen afgelopen voor Wess Wilkinson

Bij Wess Wilkinson werd begin vorige week een scheur aan de voorste kruisband van de linker knie vastgesteld. Deze blessure dient geopereerd te worden wat meteen het einde van zijn seizoen betekent.

Telenet Oostende pakt zijn 3e beker op rij en 16e in de geschiedenis van de club

Het werd een beklijvende wedstrijd tussen torenhoog favoriet Oostende en underdog Luik dat zoals alle clichés het gebieden, boven zijn gebruikelijke niveau uitsteeg en een ijzersterke wedstrijd neerzette! Oostende dat dan weer niet meteen zijn beste partij speelde, leek dan toch de match te kunnen controleren maar had tegen de moedige Luikenaars alsnog verlengingen nodig.

123...
Back to top