News

BCO beslist “clasico” in het 4e kwart

Charleroi heeft deze avond alvast duidelijk getoond dat het stilaan klaargestoomd is voor play-offs en de komende titelstrijd. Oostende had het toch wel heel moeilijk tegen de agressieve en bij momenten zelf heel potige verdediging van de Carolo’s. Alleen konden ze dat geen volle 40 minuten volhouden en vooral in het vierde kwart kon een conditioneel sterker BCO dan toch het verschil maken…

Bierverkoop ten voordele van Fun4kids

Dankzij de samenwerking tussen BC Telenet Oostende en de broeders van de Sint-Sixtusabdij, kunnen wij het bekende trappistenbier verkopen.

Classico onder hoogspanning

Hoogspanning verwacht zaterdag in de Sleuyter Arena met de komst van Proximus Spirou Charleroi. Een Classico waarvan de einduitslag voor de Carolo’s een hemelsbreed verschil kan uitmaken of ze 3de of 4de eindigen in de Final Round en al dan niet maximaal thuisvoordeel zullen genieten in de play-offs. Voor onze reeds lang van de pole positie in de play-offs verzekerde Zaikapitings de ideale wedstrijd om hun 81-64 blamage van vorige week bij Limburg United naar de vergeethoek te spelen.

Kopje onder in Limburg

Zat de 4 uur durende busreis (een absoluut negatief record voor een vrijdagmatch) er voor iets tussen, want Oostende kwam nooit in zijn goeie ritme en kreeg meteen een efficiënte Limburgse Tsunami over zich geen waar het niet meer van zou herstellen…

BC Telenet Oostende maakt 100 jeugdspelers gelukkig!

Deze namiddag kreeg de jeugd van Tiger Zwevegem-Deerlijk training van regerende kampioen en bekerwinnaar BC Telenet Oostende.

Voldoende aan één goeie helft voor winst tegen Okapi Aalstar

Na de bekerwinst afgelopen maandag en de reeds geconsolideerde pole position voor de play-offs, kwam het er vooral op neer om de focus scherp te houden en een goeie prestatie neer te zetten.  Zonder Jared Berggren (buikgriep) en de geblesseerde Wes Wilkinson kwam het gewicht onder doel vooral op de schouders van Boukichou en Marelja terecht.

Dusan Djordjevic verlengt zijn contract

Het bestuur en de sportieve staff van BC Telenet Oostende zijn verheugd om aan te kondigen dat kapitein Dusan Djordjevic zijn contract met één extra seizoen heeft verlengd.

Dominique Archie vervangt Wes Wilkinson

BC Telenet Oostende heeft een overeenkomst gesloten met de Amerikaanse (power) forward Dominique Archie, als vervanger van de aan de kruisband geblesseerde Wes Wilkinson.

Wie wordt het sterkste geslacht van de Sleuyter Arena?

Basketbalclub Oostende lanceert voor zijn thuismatch tegen Antwerp Giants op 2 mei een uitdagend concept onder de noemer “Battle of the Sexes”.

Mannen en vrouwen nemen het tijdens de Battle of the Sexes Game tegen elkaar op in verschillende disciplines. Op het einde van de match zal er een winnaar bepaald kunnen worden en alle supporters van dit geslacht gaan met een goed gevulde gratis goodie bag naar huis.

123...
Back to top