14 x Belgian Champion
14 x Belgian Cup

News

Telenet Oostende speelt finale Beker van België tegen Antwerp Giants

Oostende plaatste zich na een zoals verwacht moeilijke wedstrijd tegen een deze keer op volle kracht spelend Luik dat zijn geblesseerden Bosco en Smith recupereerde. Het zag er naar uit dat Oostende definitief afstand zou nemen halfweg het derde kwart, maar de Luikenaars gaven nooit op en kwamen helemaal terug in de partij.

Hoe koop je tickets voor de finale?

BC Telenet Oostende staat in de finale van de Final Four! De finale vindt plaatst op Paasmaandag om 15u. Tickets zijn er nog altijd beschikbaar.

„Vormpeil en inzet hoopgevend” (Arthur Goethals)

„Het is opmerkelijk dat BC Telenet Oostende systematisch afstand neemt in het 4de quarter. Dat was zo in onze schitterende Eurocup campagne, en evenzeer in de meeste wedstrijden Ethias League. De reden? Ik denk dat onze brede kern aan kwaliteitspelers doorslaggevend is. Wat ook dit weekend voor de Final Four Beker van België, met twee wedstrijden in drie dagen, in het voordeel van BC Telenet Oostende kan uitdraaien.”

Al een super seizoen maar nog niets gewonnen

“Alle initiatieven om de visibiliteit van het basketbal te verhogen moeten ondersteund worden en ik hoop dan ook dat het een geslaagd weekend wordt in Brussel”. Philip Debaere, sportief directeur, is enthousiast om met zijn ploeg aan te treden in Paleis 12 in de strijd om The Base Cup. “Dit soort van formules zoals ‘La Semaine des As’ in Frankrijk of de Copa del Rey in Spanje werken daar heel goed. Nu maar hopen dat de Belgische supporters volgen, want voor hen is dit ook een vrij grote verandering”.

Wie is de winnaar van de Holiday Suites wedstrijd

Vorige wedstrijd konden jullie aan de stand van Holiday Suites kans maken op een verblijf voor 4 personen in een van hun vakantieparken.

Ruime winst tegen Luik maar wel 30 minuten moeten zwoegen

Dat Luik zich in de bovenste regionen van het klassement bevindt, is absoluut geen toeval en dat werd vandaag nogmaals bewezen. Ondanks de afwezigheid van Bosco en Smith etaleerden de Luikenaars grote verbetenheid in verdediging en vloeiend samenspel in aanval. Oostende kon dus zeker niets aan het toeval overlaten om de punten thuis te houden.

Liège wordt harde dobber (P.A. Gillet)

Ongetwijfeld DE revelatie van het seizoen Basket Liège wordt zaterdagavond een harde noot om kraken voor BC Telenet Oostende. Vorig jaar nog in loondienst van Luik kijkt Zaikapiting Pierre-Antoine Gillet met meer dan gewone belangstelling uit naar de topper van deze 31ste speeldag in de Ethias League.

Neem uw communie en lentefeest foto’s in de Sleuyter Arena.

De periode van de communies en lentefeesten komt er terug aan. Vorig jaar hebben we voor de eerste keer communie en lentefeest foto’s laten nemen in de Sleuyter Arena samen met de spelers.

Opdracht volbracht met winst in Brussel

Omdat Mons-Hainaut vorig weekend nog verlengingen nodig had om dit Brussel thuis af te houden, was het team van coach Gjergja behoorlijk goed gewaarschuwd dat eventuele onderschatting van deze neo-eersteklasser absoluut vermeden moest worden.

1234...10...
Back to top