News

Basketschool Oostende zoekt een conciërge/gastouder(s) voor de Lotto Basket Home

Basketschool Oostende is op zoek naar een conciërge/gastouder(s) die in de Lotto Basket Home spelers kan opvangen, begeleiden en ondersteunen.

Tickets wedstrijd tegen Aalst

Trotse BCO-fans die tickets willen voor de wedstrijd tegen Aalst op zaterdag 7 maart kunnen deze kopen op het secretariaat van BC Telenet Oostende.

Probleemloos naar 1/2 finale Beker van België

Telenet Oostende heeft zijn 10-puntenbuffer uit de heenmatch nooit nodig gehad. Het leek er duidelijk op dat de Oostendse spelers iets wilden rechtszetten na de 86-91 competitienederlaag tegen ditzelfde Mons, een aantal weken terug.

“Nog drie matchen en twee kwalificaties verwijderd van een nieuwe finale” (Arthur Goethals)

Na de al bij al bijzonder geslaagde Eurocup campagne concentreert BC Telenet Oostende zich nu voluit op de competitie en de Beker van België. Voorzitter Arthur Goethals van BC Telenet Oostende hoopt openlijk om opnieuw tot het einde mee te doen voor de prijzen, maar weet dat het komende drie maanden een bikkelharde strijd wordt. Te beginnen nu zaterdag in eigen Sleuyter Arena met de return kwartfinale Beker van België tegen Belfius Mons-Hainaut.

Khalid Boukichou 3 jaar langer in Oostende

BC Telenet Oostende en Khalid Boukichou hebben de lopende overeenkomst opengebroken en een nieuw contract ondertekend voor de komende drie seizoenen.

Eerste ronde van de reguliere competitie positief afgerond

Met de komst van Verviers-Pepinster stond voor Oostende de laatste wedstrijd van de 1e ronde van de reguliere competitie op het programma. Weliswaar verzwakt door het vertrek van zijn sterkhouder Arizona Reid en de blessure van scherpschutter Freeman, kwamen de “Pepins” allesbehalve als hapklare brok aan de opworp en eerder als moeilijk te nemen laatste horde.

Ieder punt heeft goudwaarde!

Uitgeschakeld voor de Final Round moet VOO Verviers-Pepinster het vanaf zaterdag tegen landskampioen BC Telenet Oostende bovendien voor de rest van het seizoen zonder seizoensrevelatie en absolute topscorer in de Scoore!League Arizona Reid doen. Wat niet betekent dat BC Telenet Oostende zijn laatste match van de reguliere competitie als een verplicht op te voeren nummertje aanziet. Ieder gewonnen punt kan bij de eindafrekening na de Final Round immers goudwaarde betekenen.

Nieuwe items in de fanshop

Er komen 2 nieuwe items bij in de fanshop.

Alles wat je moet weten over de Final Round

De definitieve kalender van de Final Round is gekend. Hieronder vind je alle nodige informatie over de Final Round en wat we al weten over de playoffs.

123...
Back to top