News

Overtuigende zege in Willebroek

Na de mentale opdoffer afgelopen woensdag in Eurocup, heeft het team van coach Gjergja zijn weerbaarheid getoond. Vooral in de tweede wedstrijdhelft sloten de verdedigende rangen meer dan behoorlijk en kon het vlot weglopen van de thuisploeg.

“Mentale weerbaarheid tonen” (Freddy Eyland)

“Het 79-80 verlies in de laatste seconde van de Eurocupthriller tegen PEG Turow Zgorzelec kwam natuurlijk hard aan. Gelukkig toont dit BC Telenet Oostende, ondanks zijn jonge leeftijd, een enorme mentale weerbaarheid. Donderdag stond terug een volledig op de komende opdrachten gefocust team op de training. Klaar om er vrijdagavond in Willebroek keihard in te vliegen”.

Zinnen om te winnen

Vandaag is het gedichtendag en start officiëel de poëzieweek. Jij kan tickets winnen voor komende Europese thuiswedstrijd tegen Sevilla.

Sterke prestatie wordt niet beloond

Bij 79-74 en met nog 39 seconden te gaan, leek een nieuwe stuntzege in de maak, deze keer tegen de Poolse kampioen en afvaller uit Euroleague PGE Turow Zgorzelec. Het draaide echter toch nog anders uit en werd Oostende deze keer niet beloond voor zijn sterke wedstrijd…

“Alles of niets” (Dario Gjergja)

Head-coach Dario Gjergja van BC Telenet Oostende stelt het duidelijk: “Willen wij nog een kans maken om de achtste finales Eurocup te bereiken, dan moet BC Telenet Oostende woensdag in de Sleuyter Arena winnen van de Poolse kampioen PGE Turow Zgorzelec.” Geen gemakkelijke, maar volgens Dario Gjergja ook geen onmogelijke opdracht. Zeker in eigen huis en met de hulp van onze supporters.

Mons-Hainaut stopt Oostendse zegereeks

Na 34 thuiswedstrijden ongeslagen te zijn in de Belgische competitie is Mons-Hainaut erin geslaagd om deze indrukwekkende en onafgebroken Oostendse zegereeks te stoppen. Oostende liet zich te dikwijls op defensieve slordigheden betrappen en stootte vanavond op een zeer secuur afwerkende tegenstander die elk misverstand meteen afstrafte.

Herdenkingsplechtigheid Mr. V

De heer Rudolf Vanmoerkerke, de bezieler en topman van Sunair, of ‘Mister V’ voor de Oostendenaars, overleed op 04 december 2014 op 90-jarige leeftijd. Volgens de wens van haar overleden echtgenoot laat mevrouw Nicole Vanmoerkerke-Gevaert een herdenkingsplechtigheid organiseren.

Meteen terug met het goeie ritme aanknopen!

Trotse BC Telenet Oostende fans, uw Zaikapitings hebben jullie na de zwaar op de maag liggende Eurocup nederlaag in het Poolse Zegrelec, nu allemaal meer dan nodig. De Sleuyter Arena moet zaterdag tegen Belfius Mons Hainaut en komende woensdag voor de return tegen PGE Turow Zegrelec, die gereputeerde oninneembaare vesting blijven! Go Oostende, go! Defense!!! Van de eerste tot de laatste seconde.

Poolse kampioen te sterk voor Telenet Oostende

Er is vandaag een einde gekomen aan de onwaarschijnlijke reeks van 6 opeenvolgende Eurocup-overwinningen. Oostende, dat momenteel niet op volle kracht speelt met een afwezige Gillet en de uit blessure terugkerende Djordjevic, was vandaag geen partij voor een uitmuntende Poolse kampioen die zich op quasi alle vlakken, maar vooral van achter de driepuntlijn (15 stuks), de meerdere toonde van Oostende.

123...
Back to top