News

BC Telenet Oostende zoekt stewards (m/v)

BC Telenet Oostende is op zoek naar gemotiveerde stewards (M/V) voor thuiswedstrijden. U bent een gedreven persoon waarbij klantgerichtheid belangrijk is voor het uitoefenen van deze job.

De loting van de Eurocup gaat door op 9 juli in Barcelona

De trekking van de eurocup gaat door in Barcelona op 9 juli. Onze nieuwe voorzitter, Johan Verborgh en General coördinator, Marijke Schaepelinck zullen aanwezig zijn bij de trekking. BC Telenet Oostende vertoeft dit jaar terug in “goed” gezelschap. Dit staat alvast garant voor 10 attractieve en kwalitatieve wedstrijden.

Hyundai is de nieuwe autosponsor van de spelers bij BC Telenet Oostende

De spelers van BC Telenet Oostende rijden het nieuwe seizoen met Hyundai. Hyundai Devisch uit Eernegem is de nieuwe autosponsor van de spelers. De staff blijft rijden met Volvo automobilia.

Kalender Scooore! League 2015-2016 + Loting Beker van België vanaf 1/8ste finale

Om de bekercompetitie transparanter te maken voor het grote publiek maakt de Scooore! League twee competitieweekends vrij waarin de kwartfinales en halve finales back-to-back zullen afgewerkt worden, met heenwedstrijden op vrijdag en terugwedstrijden op zondag van hetzelfde weekend. De competitie zelf wordt weer in drie fasen afgewerkt (1e ronde – 2e ronde – play offs), met dit verschil dat de poules na de eerste ronde anders ingedeeld worden. In plaats van de eerste zes, spelen de eerste vijf uit het klassement na de eerste ronde voor de pole position in de play offs en de laatste zes voor de overblijvende drie play-offplaatsen. 

Johan Verborgh volgt Arthur Goethals op als nieuwe voorzitter van BC Telenet Oostende

Op een bijzondere Algemene Vergadering van BC Telenet Oostende werd Johan Verborgh verkozen als nieuwe voorzitter van de regerende Belgische landskampioen en bekerwinnaar basket. Hij volgt Arthur Goethals op, die enkele dagen geleden voorzitter werd van de Belgische Basketliga.

Afscheidswoord Arthur Goethals

“Ostend never stops” was onze slogan voor de finals – slogan die we ook hard gemaakt hebben!

NBA Prospect Nedim Buza vervoegt Oostende

Telenet Oostende heeft zopas een akkoord bereikt met de 20-jarige Bosnische small forward Nedim Buza.

Dominique Archie tekent nieuw contract voor 1 seizoen

Zoals reeds her en der in de media aangekondigd, heeft BC Telenet Oostende voor het seizoen 2015-2016 een nieuwe overeenkomst gesloten met de Amerikaanse power forward Dominique Archie.

Titel van BCO uitgebreid in Krant van West-Vlaanderen

BC Telenet Oostende is kampioen en Krant van West-Vlaanderen trekt alle registers open! In de lokale edities De Zeewacht en Het Wekelijks Nieuws Kust worden maar liefst 7 (!) extra pagina’s aan de titel van BCO gewijd. Deze 16de landstitel is niet zomaar een zoveelste titel op rij, het is een historisch moment in het Belgisch basketbal. Je leest op vrijdag alles over de titel van BCO in Krant van West-Vlaanderen.

123...
Back to top