14 x Belgian Champion
14 x Belgian Cup

News

Al een super seizoen maar nog niets gewonnen

“Alle initiatieven om de visibiliteit van het basketbal te verhogen moeten ondersteund worden en ik hoop dan ook dat het een geslaagd weekend wordt in Brussel”. Philip Debaere, sportief directeur, is enthousiast om met zijn ploeg aan te treden in Paleis 12 in de strijd om The Base Cup. “Dit soort van formules zoals ‘La Semaine des As’ in Frankrijk of de Copa del Rey in Spanje werken daar heel goed. Nu maar hopen dat de Belgische supporters volgen, want voor hen is dit ook een vrij grote verandering”.

Wie is de winnaar van de Holiday Suites wedstrijd

Vorige wedstrijd konden jullie aan de stand van Holiday Suites kans maken op een verblijf voor 4 personen in een van hun vakantieparken.

Ruime winst tegen Luik maar wel 30 minuten moeten zwoegen

Dat Luik zich in de bovenste regionen van het klassement bevindt, is absoluut geen toeval en dat werd vandaag nogmaals bewezen. Ondanks de afwezigheid van Bosco en Smith etaleerden de Luikenaars grote verbetenheid in verdediging en vloeiend samenspel in aanval. Oostende kon dus zeker niets aan het toeval overlaten om de punten thuis te houden.

Liège wordt harde dobber (P.A. Gillet)

Ongetwijfeld DE revelatie van het seizoen Basket Liège wordt zaterdagavond een harde noot om kraken voor BC Telenet Oostende. Vorig jaar nog in loondienst van Luik kijkt Zaikapiting Pierre-Antoine Gillet met meer dan gewone belangstelling uit naar de topper van deze 31ste speeldag in de Ethias League.

Neem uw communie en lentefeest foto’s in de Sleuyter Arena.

De periode van de communies en lentefeesten komt er terug aan. Vorig jaar hebben we voor de eerste keer communie en lentefeest foto’s laten nemen in de Sleuyter Arena samen met de spelers.

Opdracht volbracht met winst in Brussel

Omdat Mons-Hainaut vorig weekend nog verlengingen nodig had om dit Brussel thuis af te houden, was het team van coach Gjergja behoorlijk goed gewaarschuwd dat eventuele onderschatting van deze neo-eersteklasser absoluut vermeden moest worden.

Uitspraak beroepscommissie inzake klacht van Okapi Aalstar

De rechters van de beroepscommissie hebben net zoals hun collega’s in eerste aanleg, de beslissing van de scheidsrechters bekrachtigd. Hierdoor blijft het resultaat van de wedstrijd behouden en wordt het verzoek van Okapi Aalstar om de wedstrijd te herspelen afgewezen.

„Hopelijk lesje geleerd!” (Freddy Eyland)

„Hopelijk is de volledige groep bij BC Telenet Oostende hun niet goed te praten mismatch op Kangoeroes Willebroek niet vergeten en starten zij woensdagavond tegen rode lantaarn Basic-Fit Brussels alsof het een wedstrijd tegen een topploeg is. Het zal nodig zijn! Ubel, Loubry, Lichodzijewski en C° spelen immers met de dag beter,” steekt team manager Freddy Eyland van BC Telenet Oostende een waarschuwende vinger op.

9de Ladies Night in de Sleuyter Arena

Voor de negende keer in de geschiedenis van basketbalclub Telenet Oostende organiseren wij de befaamde Ladies Night. Op 3 mei 2014 neemt BCO het op tegen neo-eersteklasser Kangoeroes Willebroek om 20u30.

1234...10...
Back to top