News

BCO sluit Final round af met winst tegen Antwerp Giants

Voor Telenet Oostende ongetwijfeld niet zijn beste wedstrijd. Maar voor het talrijk opgekomen publiek was het des te meer een aangenaam en spannend kijkstuk waarin beide teams lang aan elkaar gewaagd waren. In het laatste kwart kon de thuisploeg finaal de partij helemaal naar zich toe trekken..

Data play-off wedstrijden bekendgemaakt

De Scooore!league heeft alle data van de play-off-matchen bekendgemaakt. De opener wordt gespeeld op woensdag 6 mei in de Sleuyter Arena. Dit wordt voor BC Telenet Oostende tegen, VOO Wolves Verviers-Pepinster, de nummer 8 in de rangschikking

Final Round kan niet spannender

BC Telenet Oostende ontvangt zaterdag Antwerp Giants in de Sleuyter Arena voor de laatste wedstrijd van de Final Round waarin onze Zaikapitings met 8 overwinningen uit negen matchen hun overwicht in de Scooore!League week na week bevestigden. Het staat voor BC Telenet Oostende reeds vast dat ze volgende week in de kwartfinale van de play-offs VOO Verviers-Pepinster te bekampen krijgen in een ‘best of three’.

Na de rust orde op zaken gesteld

Mons moest winnen om aanspraak te kunnen blijven maken op de tweede plaats. Na een gemiste start kon de thuisploeg toch nog met voorsprong gaan rusten. Maar ook na de rust nam Oostende meteen het voortouw en deze keer kwamen de Renards niet meer terug…

Pittige duels te verwachten

Willen de Renards hun kansen op de tweede plek voor de play-offs veilig stellen, dan moet Belfius Mons-Hainaut woensdag in de Mons.Arena op de voorlaatste speeldag van de Final Round Scooore!League, winnen van BC Telenet Oostende. Geen gemakkelijke opdracht voor de blauw-witten van Yves Defraigne tegen onze met volle wind in de zeilen naar de play-offs toelevende Zaikapitings.

Hoe kunnen we samen BC Telenet Oostende verbeteren?

Om de trotse bcofan nog beter van dienst te kunnen zijn heeft onze stagiaire Mathieu Folens een enquete opgesteld om na te gaan waar we ons nog kunnen verbeteren.

BCO beslist “classico” in het 4e kwart

Charleroi heeft deze avond alvast duidelijk getoond dat het stilaan klaargestoomd is voor play-offs en de komende titelstrijd. Oostende had het toch wel heel moeilijk tegen de agressieve en bij momenten zelf heel potige verdediging van de Carolo’s. Alleen konden ze dat geen volle 40 minuten volhouden en vooral in het vierde kwart kon een conditioneel sterker BCO dan toch het verschil maken…

Bierverkoop ten voordele van Fun4kids

Dankzij de samenwerking tussen BC Telenet Oostende en de broeders van de Sint-Sixtusabdij, kunnen wij het bekende trappistenbier verkopen.

Classico onder hoogspanning

Hoogspanning verwacht zaterdag in de Sleuyter Arena met de komst van Proximus Spirou Charleroi. Een Classico waarvan de einduitslag voor de Carolo’s een hemelsbreed verschil kan uitmaken of ze 3de of 4de eindigen in de Final Round en al dan niet maximaal thuisvoordeel zullen genieten in de play-offs. Voor onze reeds lang van de pole positie in de play-offs verzekerde Zaikapitings de ideale wedstrijd om hun 81-64 blamage van vorige week bij Limburg United naar de vergeethoek te spelen.

123...
Back to top