News

Derek Raivio (ex-Aalst) komt naar Oostende

Derek Raivio, de topspeler van Okapi Aalst van vorig seizoen, komt naar de Sleuyter Arena. Neen, geen paniek bestuur en supporters van Aalst…… hij komt niet voor BC Telenet Oostende spelen maar wel met zijn nieuwe ploeg CEZ Nymburk uit de Tsjechische competitie.

BC Telenet Oostende – Artland Dragons: 88 – 83

Vandaag sloot Telenet Oostende zijn reeks oefenpartijen af tegen Artland Dragons dat net zoals de tegenstander van gisteren uit Oldenburg, straks als tweede Duitse ploeg in de Eurocup competitie uitkomt.

nieuwe uitrusting voorstellen bij Deweert Sport

Basketclub Telenet Oostende, kledingmerk Spalding en de bekende Oostendse sportkledijzaak Deweert Sport presenteren op zaterdag 20 september om 16 uur de nieuwe uitrusting van BC Telenet Oostende!

We hebben uw steun nodig!

Kapitein Dusan Djordjevic wil u overtuigen om BC Telenet Oostende te komen steunen in de Euroleague Qualification Rounds

BC Telenet Oostende – Ewe Oldenburg: 83-76

Oostende heeft de laatste rechte lijn van zijn voorbereidingscampagne ingezet met een tweedaagse generale repetitie tegen twee Duitse Eurocup-teams. Vandaag stond Ewe Oldenburg op het programma.

NBA-ster Tony Parker komt naar Oostende

Viervoudig NBA-Kampioen Tony Parker komt op 23 september naar de Sleuyter Arena voor de wedstrijd BC Telenet Oostende – Lyon Villeurbanne. Dat heeft de Europese basketter van het jaar laten weten aan de organisatie van het Euroleague tornooi in Oostende.

Tickets Supercup

De tickets voor de Supercup zijn binnen.

Sluc Nancy – Telenet Oostende: 80-70

Een vermoeid ogende kustploeg had het moeilijk om het goeie ritme vast te krijgen en speelde bij momenten iets te slordig om het verschil te kunnen maken.

BCM Gravelines – Telenet Oostende: 75 – 66

Gravelines heeft tegen BC Telenet Oostende dat vandaag aantrad met een noodploeg van 7 spelers, aangevuld met 3 jongeren uit de basketschool, het onderste uit de kan moeten halen om de finale van zijn eigen tornooi te kunnen spelen.

123...
Back to top