News

BC Telenet Oostende kiest voor FIBA – Cup

BC Telenet Oostende heeft na rijp beraad beslist deel te nemen aan de nieuwe FIBA competitie en niet aan de Eurocup waar het wel voor gekwalificeerd is.

Nieuwe center voor BCO: Rasko Katic

BC Telenet Oostende heeft een overeenkomst getekend met de 2m08 grote Servische Center, Rasko Katic.

BC Telenet Oostende zorgt voor de opworp in Explorado!

Sport en spel gaan hand in hand met wetenschap

Speciaal voor onze nationale feestdag haalt Exporado weer een robot van formaat in huis : de basketball Cell Mate van Fanuc.

Rebound, jump shot, hook shot, dunk, …??!

Onze Belgian Lions Jean Salumu en Quintin Serron van BC Telenet Oostende gaan de uitdaging met onze robot aan. Onder luid gejuich van het jonge volkje zullen deze basketbalspelers hun kunnen demonstreren en zich meten met de robot. Wie kan de meeste ballen in de korven werpen? Wie haalt de hoogste score? Het vakjargon zal dan ook voor ons geen geheimen meer kennen.

De unieke samenwerking tussen BC Telenet Oostende en Explorado zal in de komende maanden nog versterkt worden via diverse acties.

Gratis toegang voor onze jonge basketbal fans

Maandag aanstaande, 20 juli om 10 uur, wordt het officiële startschot gegeven. Eéns goedgekeurd door Jean en Quintin staat deze doe-opstelling ter beschikking van onze bezoekers. Meer nog, alle kids (tot 18 jaar) die op maandag in basket outfit in Explorado verschijnen mogen gratis binnen.

Zo wil Explorado haar steentje bijdragen en de jeugd warm maken voor deze snelle, leuke, uitdagende en gezellige sport! De robot blijft te gast in Explorado t.e.m. 23 augustus.

Wij nodigen u graag uit om aanwezig te zijn tijdens dit persmoment. U krijgt de gelegenheid tot interview van de spelers, fans, het jonge volkje en medewerkers van Explorado.

U alvast contact opnemen met Carine, wij staan u graag te woord!

Speelkalender Eurocup

Vandaag nam de loting van de Eurocup plaats in Barcelona. BC Telenet Oostende treft in groep B Alba Berlijn (Dui), Gran Canaria Las Palmas (Spa), Le Mans (Fra), Reggio Emilia (Ita) en Brindisi (Ita).

BC Telenet Oostende goes on the road

Na vier prachtige landstitels gaan we uiteraard volgend seizoen voor een 5e landstitel. #bcodreamfive is dan ook ons nieuw campagnebeeld. Sportief hebben we met Dominique Archie en Nedim Buza alvast 2 topspelers binnengehaald. Samen met onze sterke huidige kern hebben we veel potentieel om er opnieuw in te vliegen.

BC Telenet Oostende zoekt stewards (m/v)

BC Telenet Oostende is op zoek naar gemotiveerde stewards (M/V) voor thuiswedstrijden. U bent een gedreven persoon waarbij klantgerichtheid belangrijk is voor het uitoefenen van deze job.

De loting van de Eurocup gaat door op 9 juli in Barcelona

De trekking van de eurocup gaat door in Barcelona op 9 juli. Onze nieuwe voorzitter, Johan Verborgh en General coördinator, Marijke Schaepelinck zullen aanwezig zijn bij de trekking. BC Telenet Oostende vertoeft dit jaar terug in “goed” gezelschap. Dit staat alvast garant voor 10 attractieve en kwalitatieve wedstrijden.

Hyundai is de nieuwe autosponsor van de spelers bij BC Telenet Oostende

De spelers van BC Telenet Oostende rijden het nieuwe seizoen met Hyundai. Hyundai Devisch uit Eernegem is de nieuwe autosponsor van de spelers. De staff blijft rijden met Volvo automobilia.

Kalender Scooore! League 2015-2016 + Loting Beker van België vanaf 1/8ste finale

Om de bekercompetitie transparanter te maken voor het grote publiek maakt de Scooore! League twee competitieweekends vrij waarin de kwartfinales en halve finales back-to-back zullen afgewerkt worden, met heenwedstrijden op vrijdag en terugwedstrijden op zondag van hetzelfde weekend. De competitie zelf wordt weer in drie fasen afgewerkt (1e ronde – 2e ronde – play offs), met dit verschil dat de poules na de eerste ronde anders ingedeeld worden. In plaats van de eerste zes, spelen de eerste vijf uit het klassement na de eerste ronde voor de pole position in de play offs en de laatste zes voor de overblijvende drie play-offplaatsen. 

123...
Back to top