News

Oostende vlot voorbij Basics Melsele (2N)

Oostende heeft zich vlot kunnen plaatsen voor de 1/4 finales van de Beker van België door bij tweedeklasser Basics Melsele en tevens team van coach Ronny Bayer, te gaan winnen.

Kalender Eurocup gekend

Dit seizoen speelt BC Telenet Oostende opnieuw in de Eurocup. Vorig jaar werden we er in de 2de ronde uitgewipt door de regerende Kampioen (Valencia) en vice-kampioen (Unics Kazan). In de eigen Sleuyter Arena kwam enkel de regerende kampioen winnen. Dit jaar hebben we dezelfde ambities. Doorstoten naar de 2de ronde en thuis ongeslagen te blijven.

„Mijn hart klopt nog voor BC Telenet Oostende” (Ronny Bayer)

„Voor tweedeklasser Basics Melsele is de wedstrijd tegen landskampioen en bekerhouder BC Telenet Oostende een galamatch. Een èchte fandag voor al onze supporters en een unieke gelegenheid om de volgens mij met voorsprong beste ploeg van België live aan het werk te zien. Over de uitslag maak ik mij geen begoochelingen. Ik zag BC Telenet Oostende zowel in de qualifying round tegen ASVEL Lyon Villeurbanne als zondag in de Supercup tegen Antwerp Giants aan het werk. Telkens kwam ik erg onder de indruk van wat zij op het parket brachten”

Eurocup trekking live te volgen op onze site

De trekking voor de Eurocup is deze middag live te volgen op onze site

Telenet Oostende pakt de Supercup na overtuigende zege.

Oostende pakte vandaag in Knokke de Supercup na een overtuigende zege tegen de Antwerp Giants.

Tony Parker komt zijn ploeg aanmoedigen in de finale

Het sportief zeer hoogstaande Euroleague tornooi van Oostende komt vanavond tot een einde met de finale tussen favoriet Unics Kazan uit Rusland en

Eerste bekermatch tegen tweedeklasser Basic Melsele

De beker van België start ook voor de regerend bekerhouder BC Telenet Oostende.

Veel spankracht op Euroleague Tornooi Oostende

De tweede ronde van het Euroleague Tornooi in Oostende gaat vandaag van start. Eerst met een Franse tweestrijd, gevolgd door een duel tussen favoriet Kazan en het enthousiaste Hapoel Jerusalem.

Oostende moet eervol de duimen leggen voor getalenteerder Lyon

Oostende kwam net iets te kort om het verschil te kunnen maken tegen de brede en getalenteerde kern van het Franse ASVEL Lyon. Een team dat afgelopen weekend nog vlot Barcelona en Partizan Belgrado opzij schoof…

123...
Back to top