News

BC Telenet Oostende – London United: 118 – 73

London United trad aan met een onvolledige team (3 spelers tekort) en kon enkel het eerste kwart stand houden. Toch werd het een nuttige wedstrijd voor Oostende dat volop zijn automatismen aan beide kanten van het terrein kon oefenen.

BC Telenet Oostende – Lille Metropole Basket: 75 – 69

De succesvolle fandag werd afgesloten met een eerste oefenpartij tegen het Noord-Franse Rijsel. Oostende speelde zonder Gillet en de geblesseerden Marnegrave en Salumu en met Ponitka en Mihailovic die pas één training in de benen hadden.

Ploegvoorstelling ook op de Oostendse paardenkoers

Tijdens de paardenkoers worden onze spelers nog eens voorgesteld aan het grote publiek.

Win een duo vliegtuigticket naar Miami

Dankzij onze partners Jetair mogen we exclusief voor onze supporters een vliegticket voor 2 personen verloten naar Miami.

Actieve fandag

BC Telenet Oostende zet op de zaterdag 30 augustus de deuren van de Sleuyter Arena open voor haar fans. Het wordt een interactieve namiddag tussen spelers, coaching staf en supporters.

Hopelijk voortaan minder blessures bij BC Telenet Oostende

Telenet Oostende doet voortaan beroep op de expertise en ervaring van Olivier Coppejans als “Injury Prevention Coach”. Zijn opdracht is het detecteren, wegwerken en versterken van de zwakke punten in het lichaam van onze spelers om op deze manier de kans op blessures op korte en langere termijn zoveel mogelijk te reduceren.

De zomer van Quentin Serron in het teken van rust en herstel

Zoals bekend, moest naast Jean Salumu ook Quentin Serron afhaken voor de voorbereidingscampagne van de Belgian Lions.

Altijd de juiste kalender

BC Telenet Oostende strijdt dit seizoen opnieuw mee op drie verschillende fronten. Soms kan de kalender hierdoor aangepast worden. Wij hebben er iets op gevonden zodat u altijd de juiste data in uw online agenda hebt staan.

Slovaakse talenten voor basketschool en Duva

Eerder kondigden wij reeds de komst aan van Michal Kuzmiak en Michal Kurek, twee talentvolle spelers uit Slovakije die opgeleid zullen worden in de Oostendse basketschool.

123...
Back to top