News

Puntjes op de ‘i’ zetten

BC Telenet Oostende-Hubo Limburg United zaterdagavond in de Sleuyter Arena en meteen laatste wedstrijd van de Big Five, afsluiter van de reguliere Scooore!League competitie met de start van de play-offs in het vizier. Voor BC Telenet Oostende, tijd om de puntjes op de ‘i’ te zetten en met een klinkende zege de 67-79 thuisnederlaag van medio februari tegen de ploeg van coach Brian Lynch uit te wissen.

Winst voor 17.000 toeschouwers

Oostende was net als twee jaar geleden de pretbederver van de “Night of the Giants” door in een nokvol sportpaleis met de winst te gaan lopen. De wedstrijd was dan misschien niet zo spectaculair als de vorige, minstens even spannend was hij dan weer wel.

The SAXON shoot (30/04/16)

SAXON shoot

Zaikapitings topaffiche ‘Night of the Giants’

Meer dan 17.000 toeschouwers. Zoveel basketballiefhebbers hoopt Antwerp Giants woensdagavond samen te brengen in het Antwerpse Sportpaleis voor hun 7de editie van ‘Night of the Giants’. Het zou meteen een nieuw Belgisch record voor het bijwonen van een basketmatch betekenen. Niet toevallig is regerend landskampioen en bekerhouder BC Telenet Oostende de grote trekpleister van het gebeuren. Nu reeds zeker van de pole positie voor de play-offs zijn onze Zaikapitings erop belust niet alleen mee te helpen aan de showwaarde van die unieke avond. Winnen is hun hoofddoel.

Overtuigende winst in 4e clasico.

Quentin Serron hield woord en toonde met een perfecte wedstrijd de weg naar de overwinning. Zijn energie werkte weer eens aanstekelijk op de rest van het team en met zijn 21 punten zonder misser, had hij tevens een grote bijdrage in de uitgebouwde voorsprong.

«Heropstanding bevestigen» (Quentin Serron)

« Laat daar geen twijfel over bestaan: BC Telenet Oostende is over het dipje heen dat recent enkele vermijdbare verliesmatchen tot gevolg had.  Zaterdag willen wij al dat goede van onze wedstrijd tegen Antwerpen, tegen Spirou Charleroi bevestigen.  Meteen een statement makend op twee weken voor de start van de play-offs. Aanvallend zijn wij bijna top, maar verdedigend kan en moet het nog zoveel beter, » stelt een zelfverzekerde Quentin Serron.

Funding voor Fun4kids

BC Telenet Oostende flirt met het familiebedrijf uit ‘Brugge die scone’ om het sociaal project van FUN4Kids opnieuw tot een groot succes te maken dit seizoen.

The SAXON shoot (20/04/16)

The SAXON shoot (20/04/16)

Koelbloedig Oostende pakt de punten aan de meet

Met de 16 balverliezen die Oostende liet optekenen, is meteen duidelijk dat niet steeds het meest geoliede spel werd opgevoerd. De 20 assists tonen dan wel weer aan dat er toch opnieuw collectief werd gezocht naar de beste opties. Maar finaal waren de koelbloedigheid van Gillet en Salumu vanop de vrijworplijn, doorslaggevend om deze spannende wedstrijd winnend af te sluiten.

123...
Back to top