News

„Mijn hart klopt nog voor BC Telenet Oostende” (Ronny Bayer)

„Voor tweedeklasser Basics Melsele is de wedstrijd tegen landskampioen en bekerhouder BC Telenet Oostende een galamatch. Een èchte fandag voor al onze supporters en een unieke gelegenheid om de volgens mij met voorsprong beste ploeg van België live aan het werk te zien. Over de uitslag maak ik mij geen begoochelingen. Ik zag BC Telenet Oostende zowel in de qualifying round tegen ASVEL Lyon Villeurbanne als zondag in de Supercup tegen Antwerp Giants aan het werk. Telkens kwam ik erg onder de indruk van wat zij op het parket brachten”

Eurocup trekking live te volgen op onze site

De trekking voor de Eurocup is deze middag live te volgen op onze site

Telenet Oostende pakt de Supercup na overtuigende zege.

Oostende pakte vandaag in Knokke de Supercup na een overtuigende zege tegen de Antwerp Giants.

Tony Parker komt zijn ploeg aanmoedigen in de finale

Het sportief zeer hoogstaande Euroleague tornooi van Oostende komt vanavond tot een einde met de finale tussen favoriet Unics Kazan uit Rusland en

Eerste bekermatch tegen tweedeklasser Basic Melsele

De beker van België start ook voor de regerend bekerhouder BC Telenet Oostende.

Veel spankracht op Euroleague Tornooi Oostende

De tweede ronde van het Euroleague Tornooi in Oostende gaat vandaag van start. Eerst met een Franse tweestrijd, gevolgd door een duel tussen favoriet Kazan en het enthousiaste Hapoel Jerusalem.

Oostende moet eervol de duimen leggen voor getalenteerder Lyon

Oostende kwam net iets te kort om het verschil te kunnen maken tegen de brede en getalenteerde kern van het Franse ASVEL Lyon. Een team dat afgelopen weekend nog vlot Barcelona en Partizan Belgrado opzij schoof…

„BC Telenet Oostende meer dan outsider” (Tomas Van Den Spiegel)

Het kloppend hart van Europa’s meest hoogstaande basketcompetitie Turkish Airlines Euroleague ligt van dinsdag 23 tot vrijdag 26 september in de Oostendse Sleuyter Arena. Acht topploegen strijden er tijdens het kwalificatie tornooi om één plaatsje in de groepsfase Euroleague. Absolute favoriet is de Russische milionairsploeg Unics Kazan. „Maar in het verleden bleek meermaals dat de thuisploeg boven zichzelf uitsteeg. Wat van het organiserend BC Telenet Oostende meer dan een outsider maakt,” weet peter van het tornooi, tweevoudig Euroleague winnaar met CSKA Moskou en BC Telenet Oostende coryfee Tomas Van Den Spiegel.

Hoogste eerbetoon BC Telenet Oostende voor Veselin Petrovic

Basketclub Telenet Oostende trekt het truitje met nummer 10 definitief in. De 15-voudige landskampioen basket doet dit uit respect voor Veselin Petrovic, 9 jaar lang boegbeeld van de kustploeg tussen 2005 en juni 2014.

123...
Back to top