News

Slecht begin? Op naar goed einde! » (Dusan Djordjevic)

Kapitein bij BC Telenet Oostende «The General » Dusan Djordjevic laat er geen twijfel over bestaan: woensdagavond krijgt vice-kampioen Belfius Mons-Hainaut in de zinderende Sleuyter Arena een vastbesloten landskampioenen tegen zich, die hun tegen Basic Fit Brussels opgelopen blauwtje, zo snel mogelijk naar de vergeethoek willen spelen

Valse start in Brussel…

BCO heeft de start van de competitie niet goed ingezet en moest al meteen zijn meerdere erkennen in een gretig en in de breedte versterkt Brussel, dat onder meer via een onhoudbare Sims de eerste punten van de nieuwe competitie thuis kon houden.

BCO geeft training aan KVO

deze namiddag

The SAXON shoot

Toon u tijdens elke wedstrijd van uw beste kant en wie weet wint u een SAXON uurwerk.
Wat moet u doen? Er wordt tijdens de wedstrijd een foto genomen van de tribunebezoekers. Willekeurig wordt een persoon, M/V, geselecteerd. Ontdek zelf of u dé “omcirkelde” winnaar bent via onze website www.bcoostende.be.

BC Telenet Oostende wint opnieuw de Supercup!

Onze nieuwe voorzitter werd met deze winst van de Supercup meteen op zijn wenken bediend. Tegen betFIRST Luik ging het lange tijd gelijk op, maar in het laatste kwart kon Oostende dan toch het verschil maken.

“Wij willen de Supercup” (voorzitter Johan Verborgh)

BC Telenet Oostende zou zaterdag theoretisch de Supercup in eigen Sleuyter Arena moeten winnen van Basket Liège. Alleen wordt het door de wekenlange onbeschikbaarheid van onze vier internationals  Serron, Gillet, Salamu en Buza naast coach Gjergja, allemaal tot vorige week in strijd om het Europees kampioenschap landenteams, veel moeilijker dan verwacht.”

Phoenix Hagen – BC Telenet Oostende: 99-105

BC Telenet Oostende ronde vanavond zijn voorbereidingscampagne af in het Duitse Hagen.

1/8 finales Beker van België

Voor de 1/8 finales van de Beker van België neemt BC Telenet Oostende het op tegen Gembo BBC uit Borgerout.

Telekom Baskets Bonn – BC Telenet Oostende: 60-84

Vandaag mocht Oostende het in de Telekom Dome opnemen tegen de thuisploeg Bonn.

123...
Back to top