News

Supercup: Oostende – Luik

Op zaterdag 26 september speelt kampioen en bekerwinnaar BC Telenet Oostende gastheer voor betFIRST Liège Basket. Inzet is de Supercup. De voorbije negentien edities van de Supercup werden in Knokke afgewerkt, maar dat stapt de Scooore League nu vanaf.

BC Telenet Oostende stelt voor: Kyle Gibson

Als laatste aanwinst trok Telenet Oostende de Amerikaanse guard / forward Kyle Gibson aan.

BC Telenet Oostende stelt voor: Rasko Katic

Tijdens het tussenseizoen heeft BC Telenet Oostende zich versterkt met de Servische center Rasko Katic.

Fun4kids bedankt BCO voor een leuk vakantiekamp

Met het project Fun4kids steunt BC Telenet Oostende kinderen die in kansarmoede leven door hen een leuk vakantiekamp te bezorgen.

Dit in samenwerking met CKG Kapoentje, die instaat voor een professionele omkadering tijdens het kamp.

Basketschool2020 & DUVA fruit Oostende: de succesformule wordt verder uitgebreid

Terwijl BC Telenet Oostende zijn voorseizoen op gang aan het trekken is, is coach Sam Rotsaert met zijn Basketschool en Duva Fruit Oostende al een tijdje bezig.

De voorzitter blikt vooruit naar het nieuwe seizoen

Deze week start de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Het is het eerste seizoen dat ik volledig als voorzitter zal mee maken. Zoals mijn voorganger deed, vind ik het nuttig een beetje uit te leggen wat er tussen het einde van het vorig seizoen en vandaag gebeurd is.

Naar de film met de spelers van BC Telenet Oostende

Film met ‘meet and greet’ BCO spelers op dinsdag 15 september om 20u. BCO nodigt 200 abonnees én vaste seathouders GRATIS uit! Rep u naar de arena en haal uw gratis ticket op want OP=OP.

Start voorbereiding van de competitie 2015-2016

Komende week start BC Telenet Oostende zijn voorbereidingscampagne op het nieuwe seizoen. Het zal niet evident zijn gezien de vele afwezigen die met Nationale ploeg naar het EK gaan. Met  Serron, Salumu, Gillet en Boukichou is Oostende de grootste “leverancier” voor de Belgian Lions, maar ook Nedim Buza gaat mee naar het EK met Bosnië en Herzegovina. Om niet te vergeten dat ook coach Dario Gjergja als assistent van de Kroatische nationale ploeg ook vrij laat zal aansluiten.

Kyle Gibson vervolledigt het Oostendse roster

Telenet Oostende heeft een overeenkomst gesloten met de 28-jarige Amerikaanse vleugelspeler, Kyle Gibson.

123...
Back to top