News

Chase Fieler speelt de volgende 2 seizoenen bij BC Oostende

BC Oostende heeft een overeenkomst van twee seizoenen afgesloten met Chase Fieler, een Amerikaanse, 25 jarige en 2m03 grote power forward

Salumu 5 jaar langer in Oostende

De toekomst van Jean Salumu was lange tijd onduidelijk. Meermaals had de Oostendse Waaslander laten verstaan dat de volgende stap in zijn carrière in het buitenland lag.  BCO is echter steeds in zijn kansen blijven geloven en na toch wel lange onderhandelingen zijn beide partijen tot een vergelijk gekomen.

Defense weer op scherp zetten

Nog geen nieuwe landstitel voor Oostende. Zondagavond verloor de Kustploeg in de eigen Versluys|Dôme zijn derde finalewedstrijd met 78-93 van Basic-Fit Brussels. Een streep door de Oostendse play-offsweep dus. Brussels brengt de stand in deze EMBL finals op 2-1 en dwingt zo een tweede wedstrijd in Neder-Over-Heembeek af.

Tickets Brussels-BCO

De tickets voor de wedstrijd BCO-Brussels op woensdag 14 juni in het vak van BC Telenet Oostende is al volledig uitverkocht.

Fans die geen tickets hebben kunnen de wedstrijd live volgen op groot scherm in de Versluys|Dôme.

#welovebco #EMBLplayoffs #6PACK

BC Telenet Oostende – Basic Fit Brussel: 2 – 1

Oostende is nog geen kampioen. Met complexloos basketbal, een onwaarschijnlijk hoge afwerking en een groot hart hebben de Brusselaars de derde finalewedstrijd overtuigend en verdiend gewonnen. Oostende liet defensief te veel steken vallen en miste de nodige precisie in aanval om zelf het verschil te maken.

BC Telenet Oostende – Basic Fit Brussels: 2 – 0

In een bloedhete sporthal van Neder-Over-Heembeek wachtte de Oostendenaars een al even warm onthaal. De thuisploeg vocht de ganse wedstrijd met het mes tussen de tanden voor elk punt, maar moest in een razend spannend slot alsnog de duimen leggen tegen BCO met het kleinste verschil.

“It will be a tough game, but we’re ready for it!”

Oostende kon woensdag een eerste en belangrijke stap zetten richting een nieuwe landstitel. De eerste finalewedstrijd van de play-offs won onze Kustploeg in eigen huis met 78-70. Met 1-0 voorsprong trekken ze morgen dus naar het Sportcomplex in Neder-Over-Heembeek voor de tweede wedstrijd van deze “best of five”-finale.

Djordjevic loopt een botkneusing op

Na een onvrijwillige botsing met Simmons moest Djordjevic gisteren het parket verlaten met een vervelende blessure.

BC Telenet Oostende – Basic Fit Brussels: 1 – 0

Met Brussels ben je nooit klaar! Een voorsprong van 21 punten had de kustploeg bij elkaar gespeeld, diep in het derde kwart. Maar toch vonden de Brusselaars de veerkracht om terug te komen en voor een spannend  slot te zorgen, al schakelde de thuisploeg net op tijd een tandje bij om de zege veilig te stellen.

123...
Back to top