Businessclub

BC Oostende brengt in haar businessclub zowel regionale als nationale partners met elkaar in contact. In de business lounge zijn alle faciliteiten aanwezig om bestaande relaties te onderhouden en vooral nieuwe contacten te leggen.

Je kan lid van onze businessclub worden door het aankopen van business seats of door het afsluiten van een commercieel partnership.

Als lid van de businessclub heb je naast je gepersonaliseerd zitje in de arena ook recht op een vipparkeerplaats en ontvang je de BC Oostende nieuwsbrief. Via ons mailingsysteem houden wij u op de hoogte van het reilen en zeilen van onze club.

Per seizoen nodigen we u uit op 4 netwerkevenementen.

Join the club!

Business activiteiten seizoen 2017-2018

Activiteit 3 – donderdag 22 maart – Slaaf of meester van digitaal leven én werken?

“Moeten we echt onze smartphone achter slot en grendel steken, wifi access beperken om rust te vinden en te kunnen leven in het ‘nu’?”

Samen met Christine Wittoeck, oprichtster en zaakvoerder van Digital Detox Academy, zullen we dit delicate onderwerp ontrafelen.

Zij is digital detox coach, entert(r)ainer en auteur van ‘Start to Digital Detox’ en weet dus als geen ander dat het cruciaal is om ‘digitale onrust’ om te buigen naar ‘digitaal comfort’. De vraag die zich hieruit opdringt: “Is het in de hedendaagse digitale wereld nog mogelijk om een gezonde balans te vinden tussen online en offline leven, tussen communiceren met en zonder digitale middelen?”

Wanneer?
Op donderdag 22 maart om 19u (ontvangst) en einde is voorzien om 22u na netwerkingreceptie.

Waar?
In de VIP Callant Lounge van de Versluys Dôme via de reguliere VIP-ingang op de vierde etage

parkeren is mogelijk in de overdekte parkeertoren

Wat?
Uiteenzetting “Is ‘digital detoxen’ het nieuwe diëet?”

Praktisch?
Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen ten laatste op maandag 19 maart 2018 via mail naar vflamez@bcoostende.com

fingerfoods & drinks

BCO kijkt er alvast naar uit om u te verwelkomen op deze derde en tevens voorlaatste business activiteit van dit seizoen!

Back to top