Catering

  FINALE 
ZATERDAG 9 juni @Versluys Dôme om 20.30u
Menu Dierendonck (1 Michelin sterrenrestaurant)
*(enkel en alleen bij kwalificatie)

👇

AMUSE
Gedroogde entrecôte

VOORGERECHT
Carcasse Buikspek Vichyssoise

HOOFDGERECHT
Côte à l’os met 3 side dishes en mousselineaardappelen
Côte à l’Os West Vlaams Rood – 4 weken gerijpt
Mousselineaardappelen
Gegrilde asperges met salsa verde
Carcasse crème van bloemkool
Tomatensalade Carcasse

DESSERT

100€ excl BTW

WOENSDAG 13 juni @Versluys Dôme om 20.30u
Menu Tim Boury (2 Michelin sterrenrestaurant)
*(enkel en alleen bij kwalificatie)
👇

AMUSE
Kingkrab, witte asperges

VOORGERECHT
Tartaar West-Vlaams rood, gefermenteerde look, rode biet

HOOFDGERECHT
Geroosterde Noordzeetong, penne, ricotta, jonge spinazie, jus truffel

DESSERT
Regionale aardbei, rabarber, bulghur

100€ excl BTW

Cardinal is de officiële cateraar van BC Oostende. Het vriendelijke en bekwame team van Cardinal staat garant voor een geslaagd diner en een gezellige afterdrink voor U en Uw gasten. U en Uw genodigden worden 2 uur voorafgaand aan de wedstrijd ontvangen in de VIP Lounge. Na het glaasje champagne wordt u het driegangen diner geserveerd.

€ 70,00 per 3 gangendiner met aangepaste wijnen en waters aan tafel (excl. BTW)
wijnen à la carte: zie wijnkaart 

Back to top