Catering

Cardinal is de officiële cateraar van BC Oostende. Het vriendelijke en bekwame team van Cardinal staat garant voor een geslaagd diner en een gezellige afterdrink voor U en Uw gasten. U en Uw genodigden worden 2 uur voorafgaand aan de wedstrijd ontvangen in de VIP Lounge. Na het glaasje champagne wordt u het driegangen diner geserveerd.

€ 70,00 per 3 gangendiner met aangepaste wijnen en waters aan tafel (excl. BTW)
wijnen à la carte: zie wijnkaart 

Cardinal serveert voor u…

dinsdag 5 december
#BasketballCL
BCO vs. Aris (GRE)

aperitief met amuse
***
Griekse salade “signature Cardinal”
***
rode poon – zeevruchten – venkel – coulis van waterkers
***
dessertbord Cardinal

10 december
#bpostcup
BCO vs Antwerpen

Aperitief met amuse
***
tataki van wit-blauw  – geitenkaas  – gebrande lente ui – teriyaki
***
zeebaars  – Erwten – langoustine  – kokkels
***
Dessertbord Cardinal

dinsdag 12 december
#BasketballCL
BCO vs. Telekom Baskets Bonn (GER)

aperitief met amuse
***
terrine van ganzenlever – confit van ananas – basilicum – monbazillac
***
op zijn vel gebakken zeebaars – langoustine – fantasie van raap
***
dessertbord Cardinal

23 december
#EMBL
BCO vs Willebroek

Aperitief met amuse
***
Grietbot – Risotto met Kingkrab – jus van wortel en komijn
***
Filet van Hertekalf – gebakken ganzelever – girollen – crumble van hazelnoot – rode biet – veenbessen
***
Dessertbord Cardinal

26 december
#EMBL
BCO vs Charleroi

Aperitief met amuse
***
roodbaars – Freekeh – paprika – courgetten – salsa verde
***
duo van lam – jonge wortels – pomme fondant  – krachtige jus van rozemarijn
***
Dessertbord Cardinal

woensdag 10 januari
#BasketballCL
BCO vs. Sidigas Avellino (ITA)

aperitief met amuse
***
kabeljauw – brandade – nantua rivierkreeft
***
eendenborst – butternut – structuren van sinaas – gekonfijte wortel
***
dessertbord Cardinal

woensdag 13 januari
#EMBL
BCO vs. Basic-Fit Brussels

aperitief met amuse
***
Grietbot  – risotto  – boschampignons – truffel
****
Parelhoen – knolgewassen – Gratin  – fine champagne
***
dessertbord Cardinal

woensdag 17 januari
#BasketballCL
BCO vs. Nanterre 92 (FRA)

aperitief met amuse
***
carpaccio van coquilles – guacamole – limoen – jonge pompoen – kastanje
***
parelhoen – groene kool – boschampignons – fine champagne
***
dessertbord Cardinal

woensdag 31 januari
#BasketballCL
BCO vs. CEZ Nymburk (CZE)

aperitief met amuse
***
gebrande schelvis – jonge wortel – gekonfijte prei
***
kwartel – kalfszwezerik – grijze garnalen – velouté – raap
***
dessertbord Cardinal

Back to top