AB InBev en Basket Club Oostende bouwen samen aan een sportieve toekomst

Oostende – Met trots kondigt voorzitter Johan Verborgh aan dat vanaf 1 januari 2017 Jupiler partner wordt van Basket Club Oostende. AB InBev en de club tekenden een samenwerkingsovereenkomst voor de komende 5 jaar. 

AB InBev zal mee bouwen aan de toekomst van de club. Jupiler zal de bieren leveren die uit de tapkranen vloeien in de Versluys|Dôme.

“BC Telenet Oostende is zeer tevreden AB Inbev te mogen verwelkomen als nieuwe partner. AB Inbev kiest er als wereldmarktleider voor om het sportieve streven van BC Telenet Oostende naar onze 18de landstitel te ondersteunen. Onze supporters zullen alvast tevreden zijn dat we hen nu al een frisse Jupiler kunnen schenken, aldus voorzitter Johan Verborgh.” 

Als Belgische brouwer zijn we uiteraard heel blij dat we Basket Club Oostende, de landskampioen, kunnen ondersteunen. Jupiler heeft een traditie om sportclubs te ondersteunen. Sport brengt een grote groep supporters samen die dezelfde waarden delen als het merk Jupiler: de belangrijke momenten in het leven delen met vrienden, passie, plezier en teamspirit. Met deze samenwerking kijken we samen met Basket Club Oostende en de supporters uit naar een succesvolle sportieve toekomst”, zegt Glendal Vandenbempt, Sales Director On Trade bij AB InBev.

Op deze overeenkomst kan de Basket Club Oostende-supporter alvast klinken met een fris getapte Jupiler, maar zoals iedereen ondertussen weet: bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand. Als maatschappelijk verantwoorde brouwerij zal AB InBev naast de klassieke Jupiler Red daarom ook de Jupiler 0,0% aanbieden aan de supporters.

Back to top