BCO ontvangt Sinterklaas op 03/12

DE SINT KOMT OP 3 DECEMBER NAAR DE Versluys|Dôme

Basket Telenet Oostende nodigde Sinterklaas uit om een bezoekje te brengen tijdens onze thuiswedstrijd op zaterdag 3 december. Hij kwam met het goede nieuws dat er die dag nog een gaatje vrij was in zijn agenda. Speciaal voor zijn basketvrienden van Oostende komt hij net voor de start van de wedstrijd langs tussen 18u30 en 20u. Sinterklaas liet weten dat hij hoopt op een massale opkomst. Hij zal jullie hartelijk verwelkomen op zijn troon aan de fanbar in de foyer.

Sinterklaas komt natuurlijk niet toe met lege handen en voorziet lekkere en leuke verassingen voor alle brave kindjes! Zoals je weet houdt Sinterklaas van mooie zelfgemaakte tekeningen, deze zijn ook meer dan welkom. Misschien krijgt u dan wel nog een extra cadeautje, namelijk een cadeaubon van Euroshop.

Reserveer tijdig uw tickets voor deze wedstrijd tegen Leuven Bears. Na het verlies van de uitwedstrijd hebben we namelijk nog iets goed te maken! Bovendien komen kinderen tot 12 jaar voor €6 in plaats van €8, een extra cadeautje van de Sint.

Aan alle kindjes: jullie hebben nog even tijd om te bewijzen hoe flink jullie wel zijn 😉

Tot dan!

Sinterklaas en BC Telenet Oostende

Back to top