De Harlem Globetrotters komen in de paasvakantie Oostende !

05.04.2018 Mons Arena, Bergen
Verkoop vanaf vrijdag 29 september om 10u via ticketmaster.be
06.04.2018 Het Forum, Aalst
Verkoop vanaf vrijdag 29 september om 10u via ticketmaster.be
07.04.2018 Versluys Dome, Oostende
Verkoop vanaf vrijdag 29 september om 10u via ticketmaster.be
Dat de Harlem Globetrotters van België houden, is geen geheim. De basketbalsterren trekken elk jaar volle zalen en kiezen steeds een andere stad uit om hun spectaculaire dunks en razendsnelle balwisselingen met heel veel humor uit te voeren. Tijdens de paasvakantie komen ze terug voor drie spetterende basketbalshows: op donderdag 5 april in de mons.arena in Bergen, op vrijdag 6 april in Het Forum in Aalst, en op zaterdag 7 april in de Versluys Dome in Oostende.

Al sinds de oprichting in 1926 spreekt de unieke performance van de Harlem Globetrotters, die sindsdien grote basketbalsterren mochten verwelkomen, overal ter wereld tot ieders verbeelding. De Harlem Globetrotters biedt familie-entertainment van het hoogste niveau. Door de technische basketbalsport te combineren met verrassende showelementen weten de Globetrotters jong en oud keer op keer te boeien. Ook toeschouwers worden actief betrokken in het spektakel.

Dat de Harlem Globetrotters niet verlegen zijn om een kunststukje uit hun mouw te schudden en de show te stelen, is algemeen geweten. De spelers braken al een groot aantal Guiness World Records. Deze zomer slaagde Globetrotter Will Bullard erin om een basketbal vanop 64 meter vanuit een helikopter recht in de korf te mikken! De beelden van de waanzinnige korf vind je hier:

De ticketverkoop voor de drie shows start op vrijdag 29 september om 10u viagreenhousetalent.be.

Back to top