Fun4kids

BC Telenet Oostende start actie voor kansarme kinderen

De Morgen kopte recent ‘Kansarmoede aan de kust stijgt’. Het aantal kinderen dat geboren wordt in een kansarm gezin in Oostende stijgt met 11 procent ten opzichte van 2010. Dat laat basketbalclub Telenet Oostende niet onberoerd. We willen deze kinderen helpen en daarom richten we het goede doel Fun4kids op.

Voor Fun4kids gaan we het volledig seizoen activiteiten organiseren. Om het seizoen af te sluiten met een kamp voor een groep kinderen die het niet breed hebben in onze regio.

We starten op 29 september 2013 met de Marathon van Oostende. Daar gaan we samen met onze supporters en partners ons goede doel zichtbaar maken en geld inzamelen voor de werking van het kamp. Alle deelnemers die via ons inschrijven betalen 20 euro. Hiervoor ben je ingeschreven voor de 8 km loop en ontvang je een t-shirt van het goede doel.

In januari 2014 zal een competitiewedstrijd in teken van Fun4kids staan, met tal van activiteiten. Op deze competitiewedstrijd zal BC Telenet Oostende voor ieder verkocht ticket 1 euro afstaan aan Fun4kids. Ook tijdens het seizoenseinde zullen we nog een actie plannen.

Mensen die zich willen inzetten voor Fun4kids kunnen altijd contact opnemen met het secretariaat. Mensen die geld willen storten voor het goede doel kunnen dit op volgend rekeningnummer BE73 0017 0485 8660

Mensen die samen met ons de 8km willen lopen tijdens de Marathon kunnen zich hier inschrijven.

Back to top