Funding voor Fun4kids

BC Telenet Oostende flirt met het familiebedrijf uit ‘Brugge die scone’ om het sociaal project van FUN4Kids opnieuw tot een groot succes te maken dit seizoen.

Brouwerij De Halve Maan, één van ’s werelds meest bekende familiebrouwerijen in West-Vlaanderen, brouwt Brugse Zot.  Vandaag is Brugse Zot, samen met Straffe Hendrik, het enige bier dat in de Brugse binnenstad wordt gebrouwen.

Net als de voorgaande drie jaren zal BC Telenet Oostende ook dit jaar terug Fun4kids steunen met een aantrekkelijke actie.
Fun4kids is de organisatie die zich inzet voor de kansarme kinderen in Oostende, waarbij BCO ook het zakje helpt vullen gezien dit nobele en maatschappelijke karakter. Het geld zal gebruikt worden om de kinderen een zomervakantie te kunnen geven waar ze de tijd van hun leven zullen beleven. Op deze vakantie staan leuke sportactiviteiten gepland samen met enkele spelers van onze A-ploeg die een groot hart hebben voor kinderen

Alle bezoekers en ambassadeurs van BCO met een hart voor kinderen kunnen hun steentje bijdragen door een Brugse Zot pakket aan te kopen vanaf de wedstrijd van aanstaande zaterdag 30 april tegen Proximus Spirou Charleroi.
Het bier zal verpakt zijn in een pakket met daarin twee flesjes Brugse Zot blond, twee flesjes Brugse Zot Dubbel en een bijhorend glas. Voor zo’n rijkelijk pakket betaalt u slechts 20 euro.
We zullen met een standje staan aan de VIP en in de foyer.

Het ingezamelde geld wordt integraal doorgestort naar “Fun4kids”. Dit project wordt opgezet in samenwerking met CKG Kapoentje.

BCO zet dit smaakvolle biertje speciaal in de kijker voor dit goede doel!

Back to top