L-Vis wuift de kinderen van fun4kids uit

De kinderen van Fun4kids, het project dat BC Oostende al gedurende aantal jaren ondersteunt, vertrok deze middag voor een week naar de Ardennen waar er tal van activiteiten op het programma staan.

BCO wil de kinderen van Oostende die in kansarmoede leven een hart onder de riem steken door hen een leuk vakantiekamp te bezorgen. Het geld waarmee basketbalclub Oostende dit  sociaal project ondersteunt komt enerzijds van giften van spelers, sponsors en supporters, anderzijds van de opbrengsten uit de BCO-pronostiek die elke thuiswedstrijd in de VIP Callant Lounge ingericht wordt.
Dit in samenwerking met CKG Kapoentje, die instaat voor de professionele omkadering tijdens het kamp & dito begeleiding.

Alle kinderen verzamelden om 12.00u in het Huis Van Het Kind Louisastraat 7 waar ze eerst samen genoten van een heerlijke maaltijd. Het vertrek richting Malmedy stond gepland om 13.00u. Net voor het vertrek kregen de kinderen een verassingsbezoek van L-Vis die voor elk van hen een goodiebag “bij de vinnen” had.

Tijdens de week staan er tal van activiteiten op het programma zoals, bosspelen, bezoek aan een dierenpark, een filmavond, bezoek aan een adventurepark, … Kortom het wordt een leuke vakantie met als inzet die specifieke doelgroep een prachtige week te garanderen.

Back to top