9de Ladies Night in de Sleuyter Arena

Voor de negende keer in de geschiedenis van basketbalclub Telenet Oostende organiseren wij de befaamde Ladies Night. Op deze avond neemt BCO het op tegen neo-eersteklasser Kangoeroes Willebroek om 20u30.

Op 3 mei is het terug tijd om alle dames in de spotlight te plaatsen. In samenwerking met onze partners Telenet, groep Sleuyter, Coca Cola, Deleye, A. Hulpiau, Holiday Suites, Mooii,… organiseren wij een speciale avond waar de dames vrolijk van worden.

Voor en na de wedstrijd zullen alle dames kunnen genieten van talrijke standjes die rondom de arena zullen geplaatst worden. Al deze standjes zijn voorzien van interessante producten voor de vrouw. Tijdens de wedstrijd zelf zullen er een hele reeks van mooie prijzen weggegeven worden. Als hoofdprijs wordt er een juweel van €1000 geschonken, dit aangeboden door juwelier A. Hulpiau uit Oostende. Met kledingzaak Deleye en nagelstudio Mooii geven wij een volledige make-over weg. Via onze Facebookpagina zal er een wedstrijd georganiseerd worden waar de vrouwen een make-over kunnen winnen, dit ter waarde van maar liefst €500. Deleye zorgt voor de perfecte outfit en Mooii verzorgt de nagels, het haar en de make-up. Zoals u ziet, BCO wil haar dames verwennen. Kom naar de Ladies Night en ontdek het zelf!

De deuren worden uitzonderlijk geopend om 18u30. Zo hebben alle aanwezige dames de tijd om alle standjes rustig te bekijken en te genieten van een lekker glaasje. De eerste 100 dames zullen een gratis glaasje champagne aangeboden worden door restaurant aguadelmar & laurent perrier.

Back to top