BC Oostende - Brussels: 103 - 62

BC Oostende – Brussels: 1 – 0

BC Oostende heeft zijn start van de play-off campagne klaarblijkelijk niet gemist. Brussels dat aanvankelijk goed weerwerk bood was uiteindelijk meer dan een maatje te klein. Goeie defense enerzijds , maar ook een uitmuntende afwerking lagen aan de basis van deze ruime overwinning.

Mihailovic opende sterk met twee driepunters en kreeg meteen navolging van Salumu (16-11), maar Brussels scoorde in deze aanvangsfase ook vrij vlot en via driepunters van Loubry en Licho werd het evenwicht hersteld (18-18). Pas toen er defensief wat meer druk werd gezet door de thuisploeg kreeg Brussel het moeilijker om zijn spel te ontwikkelen (27-24). Het duurde net geen 6 minuten vooraleer Brussels zijn eerste punten kon scoren in het tweede kwart, terwijl BCO via Salumu en een vinnige Lasisi verder afstand nam (39-24).

Ruststand: 50-34

Na de pauze ging BCO op zijn elan verder en nette Kesteloot al vrij snel de twintiger verschil (57-37). Lichozijewski bood weerwerk via 2 opeenvolgende driepunters maar ondertussen stond er helemaal geen maat meer op Lasisi die werkelijk foutloos bleef afwerken (82-48). Ook Mwema was goed bij schot en met een driepunter zette hij bij 98-58 de veertiger verschil op het scorebord. terwijl Lambrecht met de century-score de wedstrijd afsloot.

Eindstand: 103-62

Statistieken>>

Back to top