Studenten voor €1,00 naar topbasketbal

BC Oostende steunt de blokkende student met Blokstop!

BC Telenet Oostende leeft mee met het studerende jonge volk (en hun ouders) in West-Vlaanderen. Daarom pakt de regerende Belgische kampioen basket uit met een einde-examengeschenk voor alle studenten: Blokstop! ‘Alle middelbare studenten kunnen het einde van de kerstexamens op woensdag 17 december vieren met Basket Telenet Oostende. Die avond spelen we om 20.30 uur tegen de Italiaanse topploeg Cantu en elke student kan er binnen voor de prijs van €1,00! Ook de hogeschool- en universiteitsstudenten, al is het voor hen dan wel nog blokstart omdat ze na de kerstvakantie vol aan de examenbak moeten’, licht eventmanager Jeroen Debruyne toe.

De wedstrijd tegen Cantu in het kader van de Eurocup zal beslissen of BC Telenet Oostende de tweede ronde haalt van deze Europese topsport competitie en wie de volgende tegenstanders worden. ‘Vorig jaar speelden we in de tweede ronde tegen de latere finalisten (Kazan en Valencia). Mits een zege thuis tegen onder meer Cantu kunnen we wellicht tegenstrevers loten die haalbaarder zijn om onze droom te realiseren: als eerste Belgische ploeg ook de tweede ronde van de sterke Eurocup te overleven’, aldus sportief manager Philip Debaere.

Tickets voor Blokstop kan je kopen aan de kassa in de Sleuyter Arena, op woensdag 17 december vanaf 19:00. Breng zeker je studentenkaart, Oostendse Entreepass of CJP-kaart mee ter controle!

Back to top