BC Telenet Oostende – Boulogne-sur-Mer: 80-67

Oostende kwam vanavond in actie voor zijn tweede oefenwedstrijd tegen het Noord-Franse Boulogne-sur-Mer, een team met onverdoken titelambities in de Franse Pro-B competitie…

De kustploeg oogde aanvankelijk vermoeid na het harde labeur op training van de voorbije dagen. Via een sterke invalbeurt van Boukichou, een goed verdelende Marnegrave en de raakmikkende Thompson nam Oostende dan toch de leiding over en liep een kleine tien punten uit aan de rust. (43-35).

Na de pauze werd de voorsprong nog verder uitgediept via Berggren en Gillet die door Djordjevic goed werden bediend. Boulogne kon enkel rekenen op zijn Amerikaanse sterkhouder Peacock en dat was onvoldoende om de Oostendenaars te bedreigen.
Het vierde kwart mocht youngster El Mahsini volop meedraven en finaal werd de partij goed gecontroleerd tot aan het eindsignaal:.

Eindstand: 80-67

Marnegrave 3-2 (4 assists), Thompson 11-3 (4 assists), Gillet 5-8, Petrovic 4-2, Wilkinson 5-2, Salumu 5-5, Berggren 4-8 (12 reb), Boukichou 6-6, Djordjevic 0-0, El Mahsini 0-1

Back to top