BC Telenet Oostende – Bremerhaven: 86-92

Allen liet zich meteen opmerken door voor zijn team de eerste twaalf punten te scoren. De Oostendse grote jongens kregen aanvankelijk geen greep op hem.
Oostende speelde bovendien slordig en stapelde de balverliezen op. De Duitse pointguard Adams pakte maar liefst 7 steals en knalde terwijl drie driepunters binnen. Zodoende keek de kustploeg aan de rust tegen tien punten achterstand aan (39-49)

Na de pauze kwam er eindelijk meer gretigheid. Oostende kwam meermaals dichtbij maar kon nooit echt aansluiten. Speerpunt Thompson, driepunters van Salumu, een attente Bergrenn en een opnieuw goed ingevallen Boukichou waren de bezielers, zonder daarbij Gillet te vergeten die Allen als enige wel goed aan de praat hield.

In de eindfase ontbrak het de kustjongens aan frisheid en de nodige precisie om de leiding over te nemen, temeer dat Adams noog eens 4 foutloze driepunters binnenmikte.

Eindstand: 86-92

Marnegrave 3-2, Thompson 11-13, Gillet 2-5, Petrovic 6-1, Wilkinson 2-0, Salumu 7-7, Berggren 4-9, Boukichou 4-8, Djordjevic 2-0, El Mahsini 0,0

Back to top