Kangoeroes Willebroek - BC Oostende: 31-52

BCO te sterk voor Kangoeroes

BCO liet er geen gras over groeien in Willebroek en ging er meteen vandoor. Nooit kon de thuisploeg een echte vuist maken waardoor Oostende verder controleerde tot aan het eindsignaal.

Chase Fieler sloag de thuisploeg al na enkele minuten in de touwen. Drie op drie driepunters en een spetterende dunk legden de basis voor een 7-24 halfweg het eerste kwart. Fieler kreeg ook steun van Jekiri en Salumu maar de collectieve verdediging die de meest gevaarlijke punten van de thuisploeg neutraliseerde lag evenzeer aan de basis van deze vlotte voorsprong.

Willebroek kon via McNeal, Vranes  en driepunters van Cheatham en Creppy dan toch een klein beetje tegengas geven, maar de kloof dichten zat er echt niet in, temeer omdat Badji de powerplay van Myers onder doel niet kon afstoppen.

Ruststand: 31-52

Na de pauze schoot Fieler opnieuw  als een speer uit de startblokken met twee loepzuivere driepunters en de toon was opnieuw gezet (31-61). Oostende sloot zijn rangen defensief weer behoorlijk, al moest het op een bepaald moment toch wel wat vrijworpen weggegeven (43-79).  Myers ontbond nog eens zijn duivels en kreeg steun van Lasisi, Mwema en Salumu. In de eindfase mikte Schwartz ook nog twee driepunters binnen voor de maximale voorsprong in de partij (51-92).

Eindstand: 55-92

Statistieken>>

Back to top