Defense weer op scherp zetten

Nog geen nieuwe landstitel voor Oostende. Zondagavond verloor de Kustploeg in de eigen Versluys|Dôme zijn derde finalewedstrijd met 78-93 van Basic-Fit Brussels. Een streep door de Oostendse play-offsweep dus. Brussels brengt de stand in deze EMBL finals op 2-1 en dwingt zo een tweede wedstrijd in Neder-Over-Heembeek af. 

 Het team van Dario Gjergja zal de ondermaatse prestatie van zondag moeten rechtzetten in de hoofdstad. De defense moet weer op scherp gezet worden en er moet gezorgd worden voor meer balcirculatie. Meer creativiteit tonen in offense zal ook van belang zijn voor de Zaikapitings. In combinatie met het spelen van een beheerste wedstrijd is dit hopelijk voldoende voor BCO om de wedstrijd te winnen.

 BC Oostende zal er met andere woorden alles aan doen om een vijfde en beslissende wedstrijd tegen seizoensrevelatie Brussels te vermijden en woensdagavond de 18e beker van Landskampioen in de lucht te kunnen steken!

 Even ter herinnering: voor de Oostendse supporters zijn er helaas geen tickets meer beschikbaar om BCO in Brussel zelf naar de titel te schreeuwen, maar opnieuw zullen de deuren van de Versluys|Dôme geopend zijn om de wedstrijd te volgen op groot scherm. Iedereen is welkom vanaf 20u. Toegang gratis!

 Basic-Fit Brussels – BC Telenet Oostende, woensdag 14 juni om 20u30, Sportcomplex Neder-over-Heembeek.

Back to top