Eerste Men’s night bij BC Telenet Oostende

Voor het eerst in de geschiedenis van het Belgisch basketbal organiseert BC Telenet Oostende een Men’s Night. Op deze avond, waar zelfs Al Bundy zou op afkomen, wordt de topwedstrijd tegen Belfius Mons gespeeld in de Sleuyter Arena om 20u30.

Basketclub Telenet Oostende zet op zaterdag 29 maart de mannen in de picture. In samenwerking met partners Telenet, Deleye, Coca Cola, Maes, Volvo, Quick en Holiday Suites organiseren wij verschillende acties waar de man echt happy van wordt. Elk van hun heeft iets in petto voor de mannelijke toeschouwer in de arena.

Met Deleye hebben wij een make-over wedstrijd georganiseerd waar de winnaar voor de som van €500 kledij mag kopen in de Deleye-winkel in Brugge. Na de wedstrijd volgt er een heuse afterparty met gratis vaten Maes pils om het totaalplaatje te doen kloppen. Volvo stelt een wagen (V40, V60, V70 of XC60) ter beschikking voor een weekend met een volle tank en bij Holiday Suites kan je een verblijf winnen voor 4 personen in Hardelot. Naast deze prijzen zijn er nog tal van gadgets te vinden in de goodiebag. Zo geeft Quick aan elke man een gratis Giant-burger weg. De man zal ook op sportief vlak enorm verwend worden want op deze speciale avond staat de topwedstrijd tegen Belfius Mons geprogrammeerd.

De deuren gaan open vanaf 19u zodat iedereen tijd genoeg heeft om zich in te schrijven voor alle wedstrijden en reeds te kunnen genieten van een frisse pint. Er zullen voor en tijdens de wedstrijd ook pannenkoeken te koop zijn ten voordele van Fun4kids.

Back to top