Harlem Globetrotters komen naar Oostende

De wereldtournee van de Harlem Globetrotters “Washington Generals” komt naar de Sleuyter Arena. Op dinsdag 14 april 2015 om 19:00 komt de bekende en uiterst spectaculaire basketbalshow naar de Sleuyter Arena.

Iedere basketballiefhebber, klein of groot kent de Harlem Globetrotters wel met hun uitzonderlijke dunks, razendsnelle balwisselingen, humor, technische hoogstandjes en ongekende showelementen.

Uniek duel met de herboren Washington Generals

Op hun nieuwe wereldtournee nemen de Harlem Globetrotters de handschoen op tegen de Washington Generals die er alles aan zullen doen om te winnen. De vorige overwinning van de legendarische Generals in een duel met The Globetrotters dateert uit … 1971.  De Generals hebben de laatste vijf jaar intensief gezocht naar de beste basketbalspelers om eindelijk opnieuw te kunnen zegevieren. Het belooft de grootste uitdaging voor de Globetrotters in vier decennia te worden.

Door het grote gemak waarmee de Harlem Globetrotters de basketbal hanteren, krijgen ze het publiek overal ter wereld aan hun voeten. Sinds hun oprichting in 1926 brengen ze familie-entertainment van het hoogste niveau met onverwachte spelsituaties, tot in de perfectie uitgevoerde trucs en verrassende grappen. Zowel tegenspelers en scheidsrechters, alsook de toeschouwers maken deel uit van het spektakel.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start 31 oktober om 10u00 via sherpa.be

Back to top