Het goede ritme aanhouden

Het einde van de reguliere competitie nadert. Op de voorlaatste speeldag worden de Zaikapitings verwacht in de Antwerpse Lotto Arena voor de wedstrijd tegen Port of Antwerp Giants. Eind september wisten de Sinjoren de Supercup te veroveren in de Versluys|Dôme, maar de drie voorbije confrontaties in de EuroMillions League werden gewonnen door Oostende. Antwerp Giants, dat in zijn laatste wedstrijden winst afwisselt met verlies, zal erop gebrand zijn om de punten thuis te houden.

Jean-Marc Mwema, die tijdens het eerste duel nog niet op het wedstrijdblad stond, was in twee wedstrijden tegen zijn ex-ploeg goed voor 20 punten, 14 rebounds en 5 assists. “Het voelt wel speciaal om terug te keren, 8 jaar lang heb ik voor de Giants gespeeld. Voor ons als ploeg is dit een wedstrijd om het goede ritme aan te houden met oog op de play-offs. Ik denk dat Antwerpen vooral hard zal spelen. Ze hebben winst nodig, zeker na de nederlaag tegen Hubo Limburg United afgelopen woensdag. Het zal er zeker om spannen zondag.” laat Mwema weten.

Kan onze Kustploeg ook de vierde confrontatie van de competitie winnen van de Havenploeg? Port of Antwerp Giants – BC Telenet Oostende, 7 mei om 15u00 in de Lotto Arena, Antwerpen.

Back to top