BC Oostende - Limburg United: 98 - 65

Kleine rechtzetting tegen Limburg

Na de zwakke partij van afgelopen vrijdag was BCO toch een reactie verschuldigd aan zijn fans. En die reactie kwam er effectief. Limburg dat weliswaar 3 spelers moest missen toonde zich toch wel strijdvaardig en nam zelfs de beste start in de partij. Halfweg het eerste kwart vond BCO dan toch het goeie ritme en was het meteen definitief vertrokken.

Desiron en Unruch zorgden voor een 5-10 voorsprong. Het duurde even bij de kustploeg vooraleer de defensieve intensiteit op punt leek te komen. Via Jekiri, Kesteloot en Mihailovic plaatste BCO een 14-0 versnelling naar 19-10. Via vrijworpen van Spicer kon Limburg toch nog aanklampen maar Jekiri en Lasisi drukten door (30-18). De defensieve druk bij Oostende viel even weg en meteen profiteerde Limburg om te naderen tot 36-29. Maar Jekiri bleef drukken onder de borden al was het Unruch die met een driepunter de laatste score van de eerste helft voor zijn rekening nam.

Ruststand:  44-36

BCO startte de tweede helft met twee balverliezen, maar stond daarna wel meteen helemaal op scherp! Kesteloot en Salumu sneden naar de korf, Fieler nette twee driepunters en Djordjevic was de draaischijf die het tempo bepaalde. Bij 57-37 was de twintiger een feit, maar Oostende ging door. Jekiri bleef heel dominant spelen onder doel  en niettegenstaande Relleford en Spicer probeerden te reageren zorgde Lasisi met driepunters voor een 88-53. Het vierde kwart was enkel goed voor de statistieken want in feite was de wedstrijd bij het einde van het 3e kwart al beslecht.

Eindstand: 98-65

Statistieken>>

Back to top