Siberische nederlaag wegspoelen

Er moet geen tekeningetje worden bij gemaakt. Het kan moeilijk anders of de 12-punten nederlaag bij Krasnoyarsk in 1/4 finale FIBA Europe Cup liet zowel mentaal als fysisch sporen na bij BC Telenet Oostende. Mentaal omdat op 26 seconden voor affluiten de kloof amper 7 punten bedroeg. Fysisch wegens het gebrek aan rust en de slopende bus- en vliegtuigreis die de Zaikapitings amper 5 uur na de wedstrijd terug uit bed joeg om pas 18 uur later de Oostendse zeelucht weer op te snuiven, met als afzakkertje nog een lichte training. Kwestie van de stramme spieren los te gooien.
Het leven van een profbasketter loopt niet altijd op rozen…
Meer dan ooit kan BC Telenet Oostende de komende dagen de massale steun van hun supporters gebruiken. Zaterdag reeds tegen Bet-First Liège Basket. Meer nog woensdag 15 maart bij de return tegen Krasnoyarsk.
Niet te versmaden: abonnees krijgen een extra gratis ticket voor de Europese match van de waarheid. Voor de losse ticketverkoop geldt « 1 ticket kopen voor de match tegen Luik = 1 ticket gratis voor de FIBA Europe Cup wedstrijd ».
Wat te verwachten van het EuroMillions League treffen tegen Bet-First Liège Basket? De Luikenaren, die hun Amerikanen Marcus Colbert en Troy Huff de laan uitstuurden terwijl ze de 2m08 grote Stephane Moris als versterking onder de borden inlijfden, verloren hun zes laatste matchen, ook al beten ze bijwijlen pas in de laatste seconden in het zand.
Aan BC Telenet Oostende om die op papier misschien niet te moeilijke maar daarom niet te onderschatten confrontatie geconcentreerd aan te pakken. De voorbije 98-70 en 67-78 overwinningen tegen Liège Basket vergeten we best. Een gave prestatie kan de zure oprisping van de Siberische nederlaag wegspoelen en een een ideale springplank vormen voor DE MATCH van komende woensdag.
Met UW HULP, SUPPORTERS. Komaan, We are BCO!!

Go Oostende, go! Defense!!

P.S. Voor wie zijn kalender nog niet zou hebben aangepast: de match Spirou Charleroi-BC Telenet Oostende voorzien op 14 maart werd wegens de Europese verplichtingen van de Zaikapitings verplaatst naar dinsdag 21 maart 2017.

Back to top