Tegen de Limburgers gaan we voor een high five

Nog zes speeldagen spelen we enethousiast vooraleer de prikkelende playoffs aanvangen. BC Telenet Oostende is al zeker van de pole positie maar wil nog zoveel mogelijk zeges verzamelen.
April is niet meteen de maand waarin de Versluys|Dôme het decor voor veel matchen van onze Zeekapiteins is. De geelhemden reisden naar Willebroek, Chalon-sur-Saône, Brussel en straks ook naar Aalst. Vorige woensdag was er een thuismatch, de eerste van de maand op de negentiende kalenderdag. En we hebben er allemaal van genoten. BCO gunde Leuven Bears geen enkele kans. De 95-67-eindcijfers deden deugd.
Zaterdagavond is Limburg United te gast aan zee. Meteen onze tweede en laatste thuismatch van de aprilmaand. Je kan deze affiche van de 31ste speeldag de heruitgave van de bekerfinale noemen maar sinds we de cup in Vorst Nationaal kusten na een 60-76-zege, hebben we begin maart al een match in Hasselt gespeeld. Toen wonnen we met ruime 57-78-cijfers. Wat een druk seizoen!
Begin dit seizoen was het in de Alverberg spannender: 78-79, maar natuurlijk eveneens in Oostends voordeel. Op tweede Kerstdag ontvingen we Brian Lynch en zijn mannen al in de Versluys|Dôme. We wonnen die avond met 93-70.
U telt het goed: dit seizoen juichten we al viermaal tegen Limburg United. Vanavond gaan we dus voor een high five… Duimen en vooral hard aanmoedigen. We love BCO. En een bijzonder hartelijk welkom aan alle vrouwen en meisjes in onze Versluys|Dôme. Het is Ladies Night en dat zullen we geweten hebben! BCO loves the ladies!
Back to top