Ticketverkoop Final 4 van de Beker van Belgïe

Tijdens het Paasweekend speelt BC Telenet Oostende de Final 4 van de Beker van België. Het is een nieuwe formule op neutraal terrein waarbij de halve finales op zaterdag zijn en de winnaars de finale spelen op Paasmaandag.

Dit topsportevent vindt plaats in Paleis 12 op de Heizel in Brussel. De halve finale speelt BC Telenet Oostende op zaterdag 19 april om 17u tegen Liège Basket. De eventuele finale vindt plaats op paasmaandag 21 april om 15u. BC Telenet Oostende doet er alles aan om zijn supporters voldoende tickets te bezorgen tegen de officiële prijzen en/of in ideale omstandigheden te vervoeren naar Brussel. Iedereen die mee gaat naar de halve finale van de Beker van België ontvangt een unieke Beker T-shirt en een shaker aangeboden door onze hoofdsponsor Telenet.

Tickets

Dit zijn de pakketten die we opgesteld hebben voor de halve finale:

Ticket + T-shirt + shaker

  •        Volwassene: €25,00
  •        Kind: €10,00

Ticket + T-shirt + Shaker + Bus

  •        Volwassene: €35,00
  •        Kind: €20,00

Tickets voor de eventuele Finale

Mocht BC Telenet Oostende de finale spelen dan kunnen de mensen die een ticket gekocht hebben voor de halve finale hun ticket inruilen na de halve finale. Dit gebeurt aan het loket in Paleis 12. Dit kan ook op zondag 20 april tussen 10u en 13u en maandag tussen 11 en 12.30 uur aan de kassa in de Sleuyter Arena. Mensen met een ticket voor de halve finale betalen nog €10,00 (kind €8,00). Mensen die enkel naar de finale gaan betalen €25,00 (kind €10,00). Wie mee wil met de bus naar de finale betaalt €10,00 bij het opstappen van de bus.

Op 31 maart van 18u tot 20u zullen de spelers in de Sleuyter Arena de tickets verkopen en ook de gratis gadgets uitdelen. Daarna kunt u tijdens de kantooruren tickets komen kopen voor de halve finale. Voor de finale kunt u uw tickets reserveren via het secretariaat en op zondag 20 april tussen 10u en 13u en op maandag tussen 11 en 12.30 uur komen afhalen.

Vervoer

Voor zowel de halve finale en de eventuele finale leggen we in samenwerking met Busreizen Joye bussen in, die bussen flexibel levert aan een sterke prijs voor onze supporters. Deze bussen vertrekken uit Oostende en Loppem. Op zaterdag vertrekt de bus om 14u30 in Oostende en om 12u30 op maandag. Een kwartier later zullen de bussen aan de afrit van Loppem zijn. De Kiezelparking naast de Sleuyter Arena is ook gratis beschikbaar voor mensen die willen carpoolen. Het carpoolen is wel onderling af te spreken.

Downloadt hier het inschrijvingsformulier. Gelieve ons dit zo snel mogelijk terug te bezorgen als u mee wil naar de Final4.

Meer informatie via info@bcoostende.com of 059/512627

We are BC Telenet Oostende

cupannounce_FB

Back to top