Verplaatsing naar Aalst nooit een walk in the park

Op de 33e speeldag van de EuroMillions League trekken onze Zaikapitings richting het Aalsterse Forum voor de wedstrijd tegen Okapi Aalstar. Oostende is al zeker dat het als leider start aan de Play-Offs. Okapi Aalstar, momenteel op een 4e plaats, moet de 2 punten thuis houden om zijn positie met oog op de Play-Offs veilig te stellen of eventueel nog een plaats op te schuiven. Op 4 speeldagen van het einde zit alles op een zakdoek tussen positie 4 en 8.

Voor BC Oostende is een verplaatsing naar Aalst nooit een walk in the park. De laatste confrontatie tussen de Zaikapitings en de Ajuinen in onze eigen Versluys|Dôme eindigde op 80-79. In het Forum zijn onze jongens er dit seizoen nog niet in geslaagd Okapi te overmeesteren, een 84-69 stond eind januari op het scorebord.

Vincent Kesteloot keert voor de tweede keer dit seizoen terug naar de plaats waar zijn profcarrière begon. “Ik vertrek met een leuk gevoel naar Aalst. De eerste wedstrijd in het Forum werd ik hartelijk ontvangen. Okapi zal er zaterdag op gebrand zijn om te winnen, zeker na de verloren wedstrijd tegen Limburg United afgelopen woensdag. Het geeft natuurlijk altijd een extra motivatie om tegen je ex-ploeg te moeten spelen. Het zal ongetwijfeld een moeilijke wedstrijd worden.” besluit Vincent Kesteloot, ex-Okapi Aalstar.

Kan Oostende voor een zesde opeenvolgende keer winnen in de competitie? Crelan Okapi Aalstar – BC Telenet Oostende, 29 april om 20u30 in het Forum, Aalst.

WE ARE BCO!

Back to top