Basic Fit Brussel - BC Oostende: 62-78

Vlotte winst in Brussel

BCO startte goed aan de partij en zette de Brusselaars meteen op achtervolgen. De thuisploeg toonde echter veel karakter en vocht zich in In het tweede kwart heel even voorbij de kustploeg. Maar “double double” Marko Kuridza zette zijn team weer op het goeie spoor nog voor de rust.

Fieler was weer goed bij schot en met twee rake driepunters was hij de voornaamste bezieler van de 6-14 voorsprong. Na een time-out leken de Brusselaars hun scherpte teruggevonden te hebben want met 5 rake driepunters via onder andere Loubry en Depuydt kwam de thuisploeg zowaar aan de leiding. Ook coach Gjergja greep naar een time-out en ook dit had vrij snel effect.  Kuridza werkte hard en met Jekiri kreeg BCO weer controle over de rebound en dit was voldoende om alsnog met voorsprong te gaan rusten:

Ruststand: 35-43

Na de pauze openden Loubry en Hassel elk met een driepunter (43-47).  Opnieuw was er een Oostendse time-out nodig om bij te sturen. Lassisi mikte ook twee driepunters binnen en zorgde snel voor zuurstof (45-60).

Het slot-offensief van Oostende  kwam er uiteindelijk dan toch met opnieuw Kuridza en ook Schwartz in de hoofdrol die samen voor de twintiger verschil zorgden (55-75).  Er kwam geen echte reactie meer van de thuisploeg en de wedstrijd leek gespeeld.

Eindstand: 62-78

Statistieken>>

Back to top