Slask Wroclaw - BC Telenet Oostende: 59-86

Vlotte winst in Polen

Met Djordjevic opnieuw in de basis nam de kustploeg meteen de match in handen en liet de overwinning nooit meer in gevaar komen. Meteen heeft Oostende dan ook een overwinning op verplaatsing beet al ging het vlotter dan verwacht tegen een team dat het momenteel weliswaar moeilijk heeft.

De Oostendse motor sloeg onmiddellijk aan waardoor Djordjevic en co via Gibson, Archie en Serron meteen doorstoomden naar 2-16. Het moment voor de coach van de thuisploeg om via een time-out het Oostendse ritme proberen te breken. Met enig succes want daarna kwam de thuisploeg iets meer in de partij via zijn Amerikaanse bordenspeler Williams (10-18).  Een driepunter van Gillet, scores onder doel van Boukichou en acties van Gibson herstelden de voorsprong aan de rust.

Ruststand: 27-47

Wroclaw toonde weerbaarheid bij aanvang van de tweede helft via driepunters van Jarmakowicz en Jankowski gevolgd door een dunk van Williams (35-45). Met aangescherpte defense en punten van Serron en Archie werd het Poolse tegenoffensief gelukkig snel afgeslagen. Met twee opeenvolgende driepunters zorgde Gibson zelfs voor de eerste twintiger op het scorebord (35-55).

Nieuwe driepunters van Kovalenko en Jankowski hadden weinig effect want onder impuls van het pas ingevallen trio Boukichou, Salumu en Marnegrave bleef de voorsprong intact (45-69).  Even later zorgden enkele frisse impulsen van Djordjevic en scores van Buza en Marelja gevolgd door een late driepunter van Serron voor het maximale verschil op het eindsignaal.

Eindstand:59-86

Serron 13, Marelja 7, Buza 5, Marnegrave 6, Gillet 3, Salumu 4, Katic 2, Boukichou 10, Djordjevic 8, Archie 12, Gibson 16

Moor uitgebreide statistieken: klik hier >>

Back to top