Where the ladies at? At BC Oostende!!

Traditiegetrouw organiseert BC Oostende jaarlijks een ladiesnight. Ook dit jaar wil BC Oostende dames extra in de watten leggen.  Ladies, that night will be yours: kom op 31 maart 2018 naar de ladies night en geniet mateloos van al die verwennerij, speciaal voor jullie!

Die avond speelt BC Oostende om 20.30u  tegen Kangoeroes Basket Willebroek in de Versluys|Dôme.

Alle ladies worden verwelkomd met een glaasje cava bij ontvangst.  Na de match ontvangt elke dame een goedgevulde goodiebag.

Eenmaal binnen in de Versluys|Dôme kunnen ze vestimentaire inspiratie opdoen bij het exclusief defilé powered by Deleye.  De modeshow vindt plaats om 19.30u en duurt tot 20u.  Er zijn zitplaatsen voorzien zodat het genieten die extra dimensie krijgt.

Rondom de foyer zijn er allerlei partners van de ladies night die hun producten of services etaleren zoals Xantippe, Victoria, Infraligne and many many more!

En dan moet het nog allemaal beginnen voor BC Oostende:  basket op het hoogste niveau om deze avond voor alle ladies onvergetelijk te maken.

Tijdens de wedstrijd strijden willekeurig uitgekozen dames onderling met en tegen elkaar in uitdagende battles, waarbij er tal van leuke en zeer mooie prijzen te winnen vallen. Zoals onder meer een cadeaubon ter waarde van €150 bij kledijzaak Deleye, een weekendje Holiday Suites voor wel 6 vrouwen en BCO branded chocolade.

Deuren zijn open om 18.30u  zodat de ladies voldoende tijd hebben om te genieten van hun glaasje cava, het défilé en hun zintuigen verder kunnen laten prikkelen bij alle partners in de foyer.

Special sale for ladies only:
2 tickets kopen = 2 tickets gratis

Back to top