Arthur Goethals kandidaat voorzitter van de liga

Arthur Goethals kandidaat voorzitter van de liga

Huidig voorzitter Arthur Goethals is kandidaat om de nieuwe voorzitter van de Pro Basketball League te worden. Daardoor kan hij uiteraard geen voorzitter van BC Telenet Oostende blijven.

Hierover zegt Arhur Goethals : “Na 15 jaar bestuursmandaat waarvan 8 jaar voorzitterschap is het met veel emoties dat ik straks afscheid ga nemen van BCO. Kwaliteit, sterke jeugdwerking, stabiliteit en continuïteit waren de waarden die in het beleid centraal stonden. Ik ben er van overtuigd dat dit in de toekomst, onder de nieuwe voorzitter, verder uitgebouwd zal worden.”

Johan Verborgh nieuwe voorzitter BC Telenet Oostende

De task force, het dagelijks bestuur van BCTelenet Oostende, heeft Johan Verborgh gevraagd de nieuwe voorzitter te worden. Johan Verborg heeft dit aanvaard en zijn aanstelling zal de komende weken aan de raad van bestuur worden voorgelegd. De wissel zal de komende weken in gezamenlijk overleg worden doorgevoerd, zodat het nieuwe seizoen goed kan worden voorbereid.

Johan Verborgh : “Ik dank in de eerste plaats Arthur Goethals voor zijn fantastisch werk van de voorbije jaren, die erg succesvol waren. Bovendien is Oostende erin geslaagd een prominente plaats te geven aan de eigen jeugdopleiding, waarvan er dit jaar al drie vaste deelnemers aan de eerste ploeg waren. Ik ben al jaren een trouwe supporter en seathouder. Nu wordt mijn engagement nog veel groter. De komende jaren wil ik mij samen met alle bestuursleden, fans, werknemers en spelers voluit inzetten voor de ploeg, zodat ook de komende 10 jaar voor onze ploeg succesvol zijn.”

Johan verborgh

Johan Verborgh

Back to top