Hazard komt naar Sleuyter Arena…

Eind oktober brengt drie opeenvolgende verplaatsingen in evenveel competities voor BC Telenet Oostende. Volgende dinsdag naar Gembo (Beker van België), vrijdag naar Basket Liège (Scooore!League) en woensdag 28 oktober naar het Italiaanse Varese (FIBA Euro Cup). Maar eerst komt zaterdagavond nog Verviers-Pepinster op bezoek in de Sleuyter Arena. Een ploeg hongerige Wolven die op de openingsdag van de Scooore!League de Antwerp Giants met 98-82 wandelen stuurde, maar vorige week zonder hun bordenveger Darell Williams met 107-89 verloor op Limburg United.

Cruciaal voor onze gasten op deze 4de speeldag van de Belgische competitie is wel degelijk of Darell Williams van zijn latent rugletsel is verlost en kan worden ingezet. Zonder hun tegen de Antwerp Giants onhoudbare rookie-center  (24 punten) kunnen de Wolves in de paint enkel nog rekenen op ex-Zaikapiting Leigh Enobakhare om het Oostendse duo Katic-Boukichou proberen af te stoppen.

Blijkt Verviers-Pepinster verdedigend geen onneembare vesting, dan is het door de jonge guard Holcomb-Faye gedirigeerde team aanvallend erg productief langs hun Australische schutter Ben Magden geruggesteund door Stéphane Morris, Jimmy Stas (zoon van Spirou Charleroi coach Jacques) en ene Louis Hazard. What’s in a name…
Bij BC Telenet Oostende komt het in eigen zaal erop neer om de verdediging strak gesloten te houden en de gasten, die het met een kern van slechts 8 volwaardige profs (3 Belgen, 1 Australiër en vier Amerikanen) moeten doen, naar adem te laten happen.
Eens temeer een leuke basketavond in het vooruitzicht in de Sleuyter Arena waar onze supporters zich net als onze Zaikapitings langs hun beste kant moeten laten zien. En vooral horen!

Back to top