Kangoeroes niet onderschatten!

Minder dan 48 uur na het eindsignaal van de Eurocupmatch bij het Valencia van Sam Van Rossom wacht BC Telenet Oostende al de confrontatie met Kangoeroes Boom. Voorlaatste in de Ethias League is de ploeg van Thomas De Taey nochtans niet te onderschatten. Zeker omdat bij de door blessureleed gehavende Zaikapitings de vermoeidheid van de verplaatsing kan doorwegen.

BC Telenet Oostende mag dan wel de heenmatch in eigen Sleuyter Arena met 102-64 hebben gewonnen van de pas gepromoveerde Kangoeroes, de inmiddels door coach Alexander Peldic in handen genomen ploeg verdedigt zich met de week hardnekkiger. Recent zelfs pas op de valreep met 88-94 de duimen moeten leggen tegen Spirou Charleroi na een groot deel van de wedstrijd te hebben gedomineerd.

Bij BC Telenet Oostende is men dus verwittigd. Naast ex-BCO-er Thomas De Taey zullen ook Dieter Souveryns en Randy Oveneke hun vel duur willen verkopen.

Voor de Zaikaptings zal het vooral zaak zijn psychologisch de knop om te draaien en de verliesmatch bij Valencia uit het hoofd te zetten. Hoopgevend in Spanje was dan weer de goeie prestatie van Khalid Boukichou die zeer goed de plaats van de aan de meniscus geblesseerde Jared Berggren innam.

Go Oostende, go! Defense!!

Back to top