Eurocup CEZ Nymburk -BC Telenet Oostende

Roadtrip naar Praag

De Europese wedstrijd tegen CEZ Nymburk in Praag zullen spelers en staf alvast niet vergeten. Met de staking van SN Brussels Airlines verliep niet alles zoals gepland.

De spelers moesten al zeer vroeg uit de veren want om 4u45 vertrok de bus richting Brussels Airport. Daar aangekomen was er geen zekerheid dat de vlucht ging opstijgen. Een half uur voor de boarding kregen de spelers en staf het slechte nieuws te horen en moesten ze opzoek naar een andere vlucht en begon het lange wachten. Uiteindelijk werd er een vlucht gevonden met Lufthansha weliswaar via Frankfurt om deze avond om 18u30 aan te komen in Praag. Deze avond wordt er niet meer getraind en kunnen de spelers bekomen van de lange rit naar Praag.

Bij de spelersgroep is Ryan Thompson niet aanwezig. Maandag moest Ryan terug op controle voor zijn sinussen. Ondanks alle medicatie is er geen beterschap meer en blijven de sinusholtes veretterd. Er werd beslist om onmiddellijk een operatie uit te voeren. Mede dankzij onze dokter Luc Parmentier als assistent kon de operatie plaats vinden. Ryan kan in normale omstandigheden vrijdag terug meetrainen en komt de wedstrijd tegen Leuven niet in gevaar.

Back to top