Berggren en Serron out met blessures

Jared Berggren en Quentin Serron zijn beiden het slachtoffer geworden van blessureleed. Quentin diende afgelopen wedstrijd tegen Charleroi noodgedwongen het veld te verlaten.

Quentin Serron heeft al een tijdje last van een ontsteking aan de onderkant van zijn voet. De Oostendse shooting guard verbeet de pijn al een tijdje en er werd gehoopt dat de rust van de kerstbreak beterschap zou brengen. De pijn kwam echter al na enkele trainingen terug en tijdens en afgelopen wedstrijd tegen Charleroi was de pijn echter niet meer te harden.

Ondertussen heeft hij van de Oostendse ploegdokter een ontstekingsremmende infiltratie toegediend gekregen in zijn pijnlijke voet maar dient hij nu wel enkele dagen rust in acht te nemen.

Jared Berggren heeft echter een groter probleem. Bij de jonge Oostendse center werd er namelijk een scheurtje vastgesteld in de buitenste meniscus van zijn rechter knie. Enkel een operatieve ingreep kan hier soelaas brengen wat betekent dat Jared enkele weken buiten strijd zal zijn. Oostende is volop bezig om een vervanger aan te trekken om de onbeschikbaarheid van Berggren op te vangen tijdens de uiterst zware twee maanden die nu van start zijn gegaan.

Back to top