News

Geplaatst voor de 1/2 finales Beker van België

Met een zeer fysieke tot potige verdediging probeerde Antwerpen dezelfde tactiek toe te passen zoals afgelopen vrijdag. BCO kende opnieuw een trage start maar kwam onder impuls van Djordjevic en een gretig spelende Salumu weer helemaal onder stoom met de beslissende versnelling net na de rust.

Match vanavond niet afgelast

De match tegen Telenet Giants Antwerp gaat vanavond gewoon door, ondanks het slechte weer. Iedereen welkom in de Versluys|Dôme waar we vanaf 20:30 zullen strijden voor een plaats in de halve finale van de beker van België!

Schade beperkt in moeilijke wedstrijd

Was het de busreis van net geen 4 uur (!) om de 120 km naar Antwerpen te overbruggen of hadden onze spelers nog de fysieke wedstrijd tegen Aris in de benen? Feit is dat Oostende zijn start compleet mistte en nooit echt goed in de wedstrijd geraakte. Toch toonde BCO karakter, vocht terug en beperkte de schade met het oog op de kwalificatie voor de 1/2 finale Beker van België.

BCO blijft op kwalificatiekoers in de Champions League

Oostende nestelt zich met deze overwinning opnieuw in de middenmoot van poule D en houdt hiermee zijn kwalificatiekansen weer helemaal gaaf.

BCO “demonstreert” tegen Bergen

Wat een verschroeiende start van de thuisploeg tegen de nummer 2 in de rangschikking. Na hooguit 5 minuten lagen de “renards” reeds spreekwoordelijk in de touwen. Oostende verzwakte niet en hield zijn voet de volle 40 minuten op het gaspedaal…

December = Feestmaand bij BCO!

In december hebben we zes thuismatchen in petto.
Op al deze thuiswedstrijden legt BCO zijn supporters en VIP’s nog eens extra in de watten!
Er valt altijd iets te winnen, te proeven of mee naar huis te nemen.
Deze feestmaand wordt afgesloten met de X-Mas game tegen Proximus Spirou Charleroi.
TUI zorgt dan voor een knaller van een hoofdprijs.
Wat zou dat kunnen zijn? 😉

BCO op clinic naar jonge talenten K-Basketteam Kortrijk

Op 22/11 zakte BCO af naar Kortrijk om een clinic te geven aan de enthousiaste en talentvolle basketters van K-BTK.

Salumu, Lasisi en Kesteloot geselecteerd voor de Belgian Lions

Bondscoach Eddy Casteels maakte de selectie van de Belgian Lions bekend voor de eerste WK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk.

Sinterklaasgame @BCO op 2 december.

Sinterklaasgame op zaterdag 2 december voor de wedstrijd tegen Belfius Mons-Hainaut

Ook dit jaar komt Sinterklaas speciaal uit Spanje langs om de jonge basketbalfans te bezoeken in de Versluys Dôme. De Sint komt om 19u15 en zal samen met de mascottes L-Vis en Suity alle kinderen verwelkomen aan de fanbar in de foyer (hoofdingang).

123...
Back to top