News

Schwartz out tot einde van het jaar

Loic Swhwartz, vorige week nog schitterend bezig tijdens de zijn ex-club, ziet zijn seizoen onderbroken door een enkel blessure.

Was het scorebord vervloekt?neen.

Een zware pandoering krijgen is één
Een defect scorebord is twee.
De combinatie is frustrerend voor ALLE FANS in de zaal!

Besiktas Istanbul te sterk voor BCO

Oostende is er nooit echt aan te pas gekomen tegen deze Turkse topper die naar alle waarschijnlijkheid ook groepswinnaar zal worden in de poule van BCO.

BCO wint de eerste classico van het seizoen!

Alles in Charleroi wees erop dat de druk heel groot is om nog eens een titel binnen te halen. De spanning bij spelers en staff was duidelijk te snijden en de agressiviteit duidelijk te voelen op en langs het veld. Oostende liet zich echter niet intimideren en ging opnieuw flitsend van start waarmee het opnieuw de basis legde voor zijn vierde overwinning.

Vladimir Mihailovic vervangt de geblesseerde Nedim Buza

BC Oostende heeft een overeenkomst afgesloten met Vladimir Mihailovic als vervanger voor de geblesseerde Nedim Buza.

BCO start uitstekend in de Champions league

BC Oostende heeft ook in de Champions league zijn start niet gemist. De kustploeg liep voor de rust op een indrukwekkende manier van zijn tegenstander weg en toen het na de rust wat moeilijker ging, nam “the General” Djordjevic het heft in handen en loodste zijn ploeg naar de overwinning.

Eleven Sports verwerft exclusieve live uitzendrechten voor Champions League duels BC Oostende

Morgenavond begint BC Oostende aan zijn Europese avontuur in de Champions League Basketball. De kustploeg speelt zijn eerste van veertien poulematchen in en tegen het Duitse Bonn. Alle Europese duels van BC Oostende zullen LIVE en EXCLUSIEF te volgen zijn op ELEVEN SPORTS.

BCO te sterk voor Kangoeroes

BCO liet er geen gras over groeien in Willebroek en ging er meteen vandoor. Nooit kon de thuisploeg een echte vuist maken waardoor Oostende verder controleerde tot aan het eindsignaal.

Nedim Buza drie maanden out

Nedim Buza zal de komende drie maanden niet op het parket verschijnen. Een botscan heeft uitgewezen dat hij een stressfractuur heeft in het linker kuitbeen.

123...
Back to top