News

BC Oostende – Antwerp Giants: 2 – 0

Oostende overleefde de initiële stormloop van Antwerpen en bleef ondanks iets teveel balverliezen toch voortdurend in het zog van de thuisploeg. Na de rust bleef BCO beheerst spelen en kon het toch wel rekenen op de driepunters van Salumu en Lasisi, de rebounds van Mwema en Jekiri en het organisatietalent van Djordjevic.

TICKET UPDATE – Antwerpen vs BCO

Er zijn nog 150 plaatsen beschikbaar voor BCO-Fans in de Lotto Arena deze avond. Deze tickets zijn enkel en alleen nog te verkrijgen vanaf 19u aan het loket IN ANTWERPEN. Eén ticket kost 18€.

BC Oostende – Antwerp Giants: 1 – 0

Oostende is goed gestart in de finalereeks van Play-offs. De spelers van coach Gjergja waren klaar voor de wedstrijd en zetten na een 43-25 ruststand, door tot een maximale 70-45 voorsprong halfweg het laatste kwart. Toen werd de voet iets te bruusk van het spreekwoordelijke gaspedaal gehaald waardoor de bezoekers nog een flinke hap van het achterstand konden goedmaken.

BCO speelt opnieuw de finales van de play-offs

De 7e play-off finale op rij is een feit! Oostende speelde de ganse wedstrijd beheerst en de spelers hielden zich maximaal aan het “game-plan”.  Na een goeie start van de kustploeg kwam Aalst weer aanklampen en voor de rust gaf geen van beide ploegen een duimbreed toe. Pas na de rust kregen de Aalstenaars het moeilijk om het tempo te volgen. Onder leiding van kapitein Djordjevic (19ptn en 6 assists) maakte BCO de definitieve kloof.

BC Oostende – Okapi Aalstar: 1 – 0

Overtuigende winst van BC Oostende tegen Aalst dat vooral in het eerste en het derde kwart de mindere was van de kustploeg. Strakke defense, controle van de rebound en een goeie afwerking was het recept voor deze overwinning. Mike Myers maakte een goeie rentree waardoor zowel Kuridza en Mwema terug op hun eigen positie konden spelen.

Wedstrijdreglement “Euromillions Stars Night – Basketbalclub Oostende”

Indien Basketbalclub Oostende zich niet plaatst voor de halve finales van de Play Offs 2017-2018, vervalt deze wedstrijd en dit reglement en zijn er bijgevolg geen winnaars.

BCO stoot door naar 1/2 finale

In een bloedhete zaal liet BCO aanvankelijk een wat lome indruk. Aanvallend ging alles vlot maar verdedigend was er werk aan de winkel. Halfweg het eerste kwart slaagde Oostende erin om defensief de druk op te drijven terwijl vooral Lasisi dodelijk precies zijn driepunters binnenknalde waardoor de kustploeg een fatale mokerslag uitdeelde aan de thuisploeg net voor rust.

BC Oostende – Brussels: 1 – 0

BC Oostende heeft zijn start van de play-off campagne klaarblijkelijk niet gemist. Brussels dat aanvankelijk goed weerwerk bood was uiteindelijk meer dan een maatje te klein. Goeie defense enerzijds , maar ook een uitmuntende afwerking lagen aan de basis van deze ruime overwinning.

3 op 4 voor BCO op de Belgian Basketball Awards

Op dinsdag 22 mei vonden de “Belgian basketball awards” plaats. De Pro Basketball League organiseerde samen met haar mediapartners Het Nieuwsblad, La Dernière Heure en DB Video het awards evenement voor zowel de Euromillions Basketball League als Top Division Women.

123...
Back to top