News

BCO start met een overwinning in Mons

De kop is eraf. BCO heeft zijn eerste wedstrijd van de nieuwe competitie met winst afgesloten.  Tegen een ook sterk vernieuwd Mons met heel wat vuurkracht van buiten de driepuntlijn, nam Oostende meteen de leiding en gaf deze niet meer af.

Oostende wint zijn 10e Supercup

Na een spektakelstuk voor de toeschouwers pakt BC Oostende alsnog de supercup in de allerlaatste seconde van de wedstrijd wanneer Myers vanuit het geharrewar winnende korf binnenwerkt.

BC Oostende wint zijn laatste oefenwedstrijd van Brussels

Brussel was bereid om na zijn stage in het Franse Calais nog eens langs Oostende te passeren om een oefenwedstrijd te spelen.

BC Oostende – Strassbourg: 71-80

BCO Is er ondanks een schitterende eerste helft ook niet in geslaagd om de laatste wedstrijd in het tornooi van Bourg-en-Bresse te winnen.

Bourg-en-Bresse – BC Oostende: 109-89 (nv)

Oostende heeft ook zijn tweede wedstrijd in en tegen Bourg-en-Bresse niet kunnen winnen. Tijdens de reguliere speeltijd kwam BCO slechts 1 puntje tekort voor de overwinning, maar de overtime was er teveel aan voor de Oostendenaars.

Asvel Villeurbanne – BC Oostende: 73-72

In zijn eerste wedstrijd van het “Ain Star Tournement” heeft BCO nipt de duimen moeten leggen tegen Villeurbanne.

BC Oostende – Gladiators Trier: 85-72

In zijn tweede oefenpartij had BC Oostende aan het Duitse Trier toch een stevige kluif.

Pools basketbal legende Adam Wojcik overleden

Pools basketbal legende Adam Wojcik, die in 2016 voor Oostende speelde, overleed op zijn 47e aan Leukemie. Wojcik speelde 149 wedstrijden met de Poolse Nationale Ploeg.

BC Oostende – Nanterre: 80 -59

Na 3 weken van intensieve voorbereidende training speelde Oostende zijn eerste oefenwedstrijd tegen het Franse Nanterre (mogelijks een Championsleague-tegenstander indien zij zich via de kwalificatieronde weten te plaatsen)

123...
Back to top