Dries Slootmans keert terug naar oude liefde

Commercieel manager Dries Slootmans van BC Telenet Oostende ruilt de basketsport weer in voor de voetbalsport: hij gaat vanaf 1 november werken voor KAA Gent.

Dries Slootmans vervoegde na 6 jaar Cercle Brugge in mei 2013 topploeg BC Telenet Oostende als commercieel manager.

‘Het was een boeiende periode. Ik wil zowel mijn collega’s van de task force, de sportieve en medische staf, de medewerkers, commerciële partners en de fans bedanken. Het was een leerrijke periode waarin ik deel mocht uitmaken van deze mooie en professionele club. In anderhalf jaar wonnen we twee titels en een beker. Dat blijft uitzonderlijk. Basket is een sport in opgang maar mijn hart ligt meer bij voetbal. Toen ik een mooi aanbod kreeg van KAA Gent besliste ik een nieuwe stap te zetten in mijn loopbaan’, licht de Bruggeling zijn carrièrewending toe.

Bij KAA Gent wordt Dries Slootmans vanaf 1 november  verantwoordelijk voor marketing en wordt hij lid van het salesteam. KAA Gent is ook een ambitieuze ploeg en opende vorig seizoen met de Ghelamco Arena het modernste voetbalstadion van het land. Dries Slootmans: ‘Ik verlaat de mooiste basketbalzaal van de liga voor het mooiste voetbalstadion in België.’

Bij BC Telenet Oostende neemt general coördinator Marijke Schaepelinck voorlopig de taken van Dries Slootmans over.

Back to top