Gloednieuw wagenpark met de steun van Autobedrijf Kia Beguin en Automobilia

BC Telenet Oostende ontvangt vandaag 20 mobiele ambassadeurs. 12 van het merk Kia, 8 Volvo’s. Twee sterke regionale autobedrijven – Beguin Oostende en Automobilia West-Vlaanderen toonden zich bereid mee te investeren in de uitbouw van de organisatie van de regerende Belgische landskampioen basket.

Spelers, trainers en managers ontvingen vandaag 7 oktober officieel de sleutels van het nieuwe wagenpark. Basketters zijn van nature flink uit de kluiten gewassen atleten. Daarom is het essentieel voor de ploeg dat we automerken vinden die voldoende ruime wagens kunnen aanbieden. Met Kia en Volvo hebben we deze zeker gevonden want de spelers zijn uitermate tevreden met hun nieuw voertuig. Kia levert twaalf wagens van het model Kia Cee’d en Volvo levert zeven wagens van het model V60 en 1 type V70.

Didier Beguin de zaakvoeder van Autobedrijf Kia Begiun zegt dat Autobedrijf Beguin heeft gekozen voor het partnerschap met BC Telenet Oostende omdat deze ploeg een winnende attitude heeft. Zowel Autobedrijf Beguin als BC Telenet Oostende willen vooruitgang boeken. Naast het sportieve gebeuren kan je bij BC Telenet Oostende ook terugvallen op een ruim netwerk van bedrijven in de businessclub, welke nieuwe contacten kan opleveren’.

Maria en Kris Soete willen om volgende redenen onze wagenpark steunen: ‘De spelers van BCO en het bestuur zijn zonder twijfel ambassadeurs die Automobilia helpen promoten. Wij gaan voor projecten met een hoog kwaliteitsgehalte, waar al onze doelgroepen zich in terugvinden. Via de goede teamspirit willen we onze klanten een optimale service aanbieden. Net zoals in het basket de supporters de drijfveer achter de ploeg zijn, zijn onze klanten ‘onze motor’. In onze vestigingen streven we er elke dag naar om samen ons beste beentje voor te zetten en 100 % inzet te tonen voor de tevredenheid van onze klanten’.

Back to top