Beobank, nieuwe shirtsponsor van BC Oostende tijdens de play-offs van de EuroMillions Basketball League

BC Oostende en Beobank hebben vandaag het genoegen hun samenwerking aan te kondigen: Beobank wordt hoofdsponsor van BC Oostende tijdens de play-offs van de EuroMillions Basketball League.

“BC Oostende was op zoek naar een shirtsponsor en wij zijn zeer tevreden dat wij de club kunnen ondersteunen tijdens deze belangrijke play-off fase en een mogelijke 19elandstitel. Het is een club met sterke waarden, ambities en een indrukwekkend palmares. Teamspirit, hard trainen om de perfectie en hun doel na te streven en motivatie zijn waarden waarin wij ons als bank volledig terugvinden”, aldus Cyril Guilloret, Marketing Directeur bij Beobank.

Vanessa Flamez, Commercieel Directeur BC Oostende:“Onze succesvolle samenwerking met Beobank dateert van vorig seizoen. Met de komst van méér dan 1.000 Beobank klanten tijdens de eerste kwartfinale van de play-offs slaagde Beobank erin alle aanwezigen een totaalbeleving aan te bieden. De ervaring van toen en de hoge tevredenheid als resultaat was dan ook doorslaggevend om het klantenevent van vorig jaar te herhalen. Opnieuw kiest Beobank dit jaar voor de eerste thuiswedstrijd van de play-offs (¼ finale op zaterdag 26 mei) om er één groots basketfeest van te maken.

Dit seizoen gaat Beobank zelfs een stap verder en treedt men, met zijn hoofdsponsoring (shirtsponsoring) tijdens de play-offs, hiermee buiten de grenzen van het lokale heen. Zo mikt Beobank nationaal op continuïteit in een partnership met een topploeg als Basketclub Oostende. Het uitgangspunt blijft betrokkenheid en dynamiek laten voelen bij al haar klanten.”

Ook Inge Monteyne en Timothy Compernolle, beiden sportliefhebber en kantoordirecteur van een Beobank agentschap in Oostende, kijken uit naar de samenwerking. “Met onze kantoren op de Alfons Pieterslaan en Henri Serruyslaan zitten we in het hart van Oostende, ons personeel kent en leeft in Oostende. Die nabijheid met onze lokale gemeenschap vinden we heel belangrijk en we zijn dan ook opgetogen dat we onze lokale sportclub kunnen ondersteunen”, vertelt Inge Monteyne.

“BCO wenst de toeschouwer een unieke ervaring te geven en dat is ook het doel van Beobank: elke klant een aangename ervaring laten beleven in zijn bankieren”,besluit Timothy Compernolle.

Als fiere sponsor zal Beobank haar klanten uitnodigen tijdens de play-offs om BCO op weg naar een nieuwe Belgische kampioenstitel te helpen.Het eerste kick-off event ‘Beobank Basket Night’ is ingepland op zaterdag 26 mei 2018. Meer informatie in onze Beobank kantoren. 


Over BC Oostende:

Basketclub Oostende VZW is een Belgische basketbalclub opgericht in 1970. Een Club gericht op uitmuntendheid, innovatie en integriteit en hiermee ten dienste staat van al zijn stakeholders. Basketclub Oostende telt op zijn palmares 18 landstitels (te beginnen met de zes op rij van 1981 tot 1986), 19 bekers van België (met als eerste beker die van 1962) en tien Supercups. Geen enkele andere Belgische basketclub won al 47 nationale trofeeën.

Over Beobank:

Beobank NV/SA is een Belgische bank, dochteronderneming van de Groep Crédit Mutuel Nord Europe, die gepersonaliseerde producten en diensten aanbiedt aan particuliere klanten, aan zelfstandigen en aan kleine ondernemingen. Beobank heeft een netwerk van 230 verkooppunten (eigen kantoren en zelfstandige agenten) die de klanten helpen bij de realisatie van hun persoonlijke en professionele projecten. Zij kunnen er terecht voor flexibele en innovatieve betalingsoplossingen, spaaroplossingen, consumentenkredieten, verzekeringen en beleggingen. Producten en diensten die aangeboden worden met gevoel voor verantwoordelijkheid en respect. Beobank telt vandaag 620.000 klanten en 1.500 medewerkers in België. Meer info: www.beobank.be

Back to top