Heike Loose laatste zomertransfer BC Oostende

Heike Loose is deze week gestart als opvolgster van Vanessa Flamez bij Basketclub Oostende.

Heike is afgestudeerd als bachelor bedrijfsmanagement specialisatie event met aanvulling van marketing en communicatie. Ze heeft de club en het team vorig jaar leren kennen tijdens een vrijwillige stage. BCO plukte haar deze maand weg bij Jet Import, het dynamische bedrijf achter o.a. Red Bull en Fever Tree. Door mee te draaien met het management van Nafi Thiam & Thomas Van der Plaetsen, Volley Knack Roeselare, Olympische Spelen, Tour de France en Ronde van Vlaanderen wakkerde haar passie voor het sportgebeuren aan en deed ze tijdens haar studies al heel wat commerciële ervaring op in de wereld van topsport.

Na bijna vier jaar actief te zijn bij Basketclub Oostende, verlaat Vanessa Flamez de basketclub. Vanessa Flamez start per 1 oktober 2018 als marketing & communication manager voor de Luchthavens Antwerpen en Oostende. Ze wordt er verantwoordelijk voor public relations en het verder uitbouwen van het marketing- en communicatiebeleid van de beide luchthavens. We danken Vanessa voor haar betrokkenheid en inzet de voorbije jaren bij onze club en wensen haar veel succes met haar nieuwe uitdaging bij de Luchthavens Antwerpen en Oostende, een commerciële partner van BCO.

‘Toen ik het voorstel kreeg, kon ik het niet geloven. Deze kans kon ik niet laten liggen. Een allround functie bij een basketbalploeg waar ik mijn hart verloren heb, ik ben klaar om erin te vliegen!’, stelt Heike Loose.

Voorzitter Johan Verborgh reageert tevreden. ‘’Transfers gebeuren niet alleen in de sport maar ook in het bedrijfsleven. We hadden geluk dat we Heike vorig jaar leerden kennen als een gedreven talent zodat de opvolging verzekerd is. Zoals veel jonge basketspelers bij BCO openbloeien tot toppers, ben ik zeker dat ook zij bij ons deze job met veel passie zal opnemen en zich zal ontwikkelen tot een gedreven gezicht van onze organisatie’’.

Back to top