Winsol kiest voor de sponsoring van BC Oostende voor de Beker van België.

Winsol wil als Belgisch bedrijf haar sterk vakmanschap meten met de topprestaties van BC Oostende in hun strijd naar de 19e beker van België.  Het sterke merk, Winsol, met oorsprong en productie in het West-Vlaamse Izegem  vergezelt hiermee op de shirt Casino Oostende, Soetaert-Soiltech en Volvo Automobilia.

Jens Hautekeete, verantwoordelijke marketing en communicatie bij Winsol: “Als 100% Belgisch A-merk in maatwerk van ramen, deuren, poorten en zonwering  is het een strategische keuze om te kiezen voor een  topclub  zoals landskampioen basket  BC Oostende,  die zich in zijn segment  eveneens als A-merk profileert en bovendien reeds jaren actief is op  internationaal niveau. Het is ons een genoegen  om voor deze strijd naar de beker van België deze warme en gedreven  club als shirtsponsor  te mogen steunen in hun wedstrijden !”

Vanessa Flamez, commercieel directeur van BC Oostende:  “Dit seizoen liggen er boeiende opportuniteiten te rapen voor nieuwe of bestaande partners. Ditmaal worden de wedstrijdshirts voor The Bpost Cup van de halve finale games én mogelijks de finale op 11 maart in Vorst Nationaal gedragen door een sterke West-Vlaamse partner. Winsol met vestigingen in gans België is hiermee trotse partner voor alvast 2 wedstrijden (back-to-back games voor de halve finale) en hopelijk dan ook voor die 3de doorslaggevende wedstrijd, nl.  de finale op zondagnamiddag 11 maart in Vorst. Met dit partnership wil Winsol zich identificeren met een Belgische topploeg die het merk erg visibel maakt bij jong en oud. De doelgroep van ‘complete’ gezinnen, uitgerekend de doelgroep van veel basketfans, leunt nauw aan bij de strategische positionering van Winsol”.

Winsol  staat voor 100% Belgisch vakmanschap en wordt erkend als de specialist en ontwikkelaar op vlak van schrijnwerk, ramen & deuren, rolluiken, screens, garagepoorten, luifels, terrasoverkappingen, raamdecoratie en balustrades. Winsol  staat voor comfort en veiligheid van energiebewuste producten. Innovatie staat centraal, waarbij efficiënte oplossingen bieden voor alle vragen van de klant ons doel blijft.

Back to top