Actieve fandag

BC Telenet Oostende zet op de zaterdag 30 augustus de deuren van de Sleuyter Arena open voor haar fans. Het wordt een interactieve namiddag tussen spelers, coaching staf en supporters.

De jeugdspelers van BC Telenet Oostende en Basket@sea bijten de spits af vanaf 16 uur met een “shooting with the stars”.

Vanaf 18 uur kunnen de fans deelnemen aan de grote vrijworpcompetitie met de spelers. Wordt jij de beste shotter van BCO? Wie wil deelnemen aan vrijworpcompetitie moet zich registreren via onderstaande inschrijvingsformulier voor vrijdag 29 augustus.

Ook onze partners Focus, G&V Fuels zijn aanwezig op de fandag. Jetair doet in de aanloop van de fandag een online wedstrijd op de onze site die jouw een duo-ticket naar Miami kan opleveren.

Om 20 uur vindt er een wedstrijd plaats tussen BC Telenet Oostende en Rijsel. Het is meteen de eerste kans voor de fans om de nieuwe spelers aan het werk te zien. Na de wedstrijd maken we een grote BC Telenet Oostende familiefoto met alle spelers, jeugdspelers en supporters. Daarna is er nog een half uur foto- en handtekeningensessie met spelers en trainers.

De toegang tot de fandag is volledig gratis.

de honger stillen

In samenwerking met onze cateraar Verkindere is er ook een barbecue op de fandag. Voor een democratische prijs van €7,50 kunt u van 19 tot 20 uur aanschuiven. In de prijs is het volgende inbegrepen: frietjes, een braadworst/hamburger en een drankje. Inschrijven voor de barbecue kan via reservatie@bcoostende.com tot en met donderdag 28 augustus.

Back to top