Vladimir Mihailovic vervoegt de kern van BC Telenet Oostende

Telenet Oostende tekende een overeenkomst met de Montenegrijnse international Vladimir Mihailovic.

Het afgelopen seizoen was zeer succesvol doch zeer belastend en slopend voor onze jonge guards Serron, Salumu, Ponitka en Marnegrave. Van Marnegrave staat sowieso reeds vast dat hij pas medio september terug zal kunnen aansluiten met de groepstrainingen en dus niet klaar zal zijn voor de kwalificatieronde voor de Euroleague.

Mihailovic is een combo guard die enerzijds Djordjevic zal aflossen en anderzijds ook eventuele blessurelast op vleugelposities zal opvangen of helpen vermijden. In Euroleague/Eurocup is er immers geen verplichting naar het aantal home grown players.

Vladimir Mihailovic, gisteren nog goed voor 9 punten in 25 minuten in de met Montenegro na overtime gewonnen kwalificatiewedstrijd tegen Israel, zal na de Europese voorrondes samen met Gillet en Ponitka aansluiten met de kern van Telenet Ostende.

Mihailovic is een jonge atletische en defensief harde speler die past in de collectieve spelstijl van Telenet Oostende. Hij speelde vorig jaar met Buducnost in de Adriatic league en liet vooral in hun Eurocup campagne sterke cijfers noteren met gemiddeld 10,4 punten in +/- 20 spelminuten (57.2% 2ptr, 45.2% 3ptr en 62% vw)

Vladimir Mihailovic

  • °1990
  • Montenegro
  • Combo guard
  • 1m93

Back to top