Versluys|Dôme

Wie de kust zegt, zegt Oostende. Maar wat weten we allemaal over Oostende? Deze badstad is centraal gelegen langs de Belgische kust, heeft een zee- en luchthaven en is daarom ook een belangrijk toeristisch en economisch centrum. Oostende telt ruim 70.000 inwoners en jaarlijks komen er zo’n 3,8 miljoen toeristen naar Oostende.

Deze stad heeft ook veel te bieden qua recreatie. Zo kunt u genieten van de nieuwste films in cinema Kinepolis, naast dit complex is Oostende Koerse gevestigd, waar u een gokje kunt wagen op uw favoriete paard. Als het gokken u meezit, kunt u altijd nog afzakken naar het Casino van Oostende. Wanneer u geen zin meer heeft in de rit naar huis, kunt u overnachten in één van de vele gezellige hotels in Oostende. Ook voor uw vrouwelijke gezelschap heeft Oostende veel te bieden. In de twee grote winkelstraten vindt u de bekendste winkelketens en merken, maar ook de kleine winkels waar je originele spullen vindt.

Sinds 2007 heeft Oostende ook zijn indoor shopping center dat “Feest- en Kultuurpaleis” noemt. Met 17 winkels en een tearoom kunt u hier op een regenachtige dag verder shoppen. Oostende is vlot bereikbaar via de autosnelweg E40 vanuit Brussel of als u liever het openbaar vervoer neemt, kunt u afstappen in Oostende aan de Mercatorjachthaven waar het historische zeilschip de Mercator aangemeerd is.

Oostende ontvangt u met open armen!

Back to top