Zonder zorgen naar Basketball The Cup in Vorst Nationaal

Beste sportliefhebber,

Om je bezoek aan Basketball The Cup op zaterdag 12 maart in Vorst Nationaal zo vlot mogelijk te laten verlopen, bezorgen we je hieronder graag wat praktische informatie.

Om vlot de concertzaal te bereiken, kan je gebruikmaken van de in je ticket inbegrepen Event Pass en reizen met de Brusselse metro’s, trams en bussen. Zelfs als je de trein neemt tot Brussel-Zuid is de Event Pass je beste garantie om vlot op je bestemming te geraken.

Je kan ook kiezen voor de P&R Stalle. Je parkeert op parking Stalle en maakt van je Event Pass gebruik om met het openbaar vervoer naar en van Vorst Nationaal te reizen.

Hieronder vind je meer details over de verschillende mogelijkheden om Vorst Nationaal te bereiken.

Belangrijk! De Sportpaleis Group verhoogt de waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen, daarbij ondersteund door de lokale overheden. De evenementen gaan door zoals gepland, maar bezoekers worden vriendelijk verzocht geen bagage of zakken mee te nemen en correct te reageren op eventuele verzoeken van de security. Dank voor je begrip en medewerking.

Timing
Onder voorbehoud van last-minutewijzigingen zal het evenement volgend verloop kennen.

18.30 uur : deuren open
20.15 uur : aanvang van de wedstrijd
21.35 uur : verwacht einde

Hou je ticket klaar. Om wachttijden aan de deur te vermijden, vragen we dat elke bezoeker zich met zijn of haar eigen ticket aanbiedt. Op deze manier kunnen tickets makkelijker en vlugger worden ingescand en kan iedereen snel zijn plaats in de zaal opzoeken.

Zonder afgedrukt e-ticket geen toegang! Heb je e-tickets gereserveerd en via e-mail ontvangen, dan is het absoluut nodig dat je deze afdrukt en meebrengt. Je kan zonder de printversie van je e-ticket de zaal niet binnen.

Maak gebruik van het openbaar vervoer met je Eventpass

Maak gebruik van de Event Pass om zonder zorgen Vorst Nationaal te bezoeken! De Event Pass is in je ticket inbegrepen en laat je toe om met de trams, bussen en metro’s van de MIVB naar en van de concertzaal te reizen.

Hoe gebruik je een combiticket?
Registreer je bij een GO-verkoopautomaat. Je vindt verkoopautomaten in alle metrostations en aan de belangrijkste tram- en bushaltes, verspreid over heel Brussel.

* Selecteer op het scherm : Event Pass
* Voer je 9-cijfercode in (je vindt de negen cijfers op je ticket)
* Je ontvangt vervolgens je Event Pass

Opgelet: Je kan de Event Pass vanaf drie dagen voor een evenement afhalen aan de GO-verkoopautomaten. Je kan de code ook slechts één keer gebruiken. De Event Pass moet bij controle altijd samen met het concertticket getoond worden.

Meer informatie: m.mivb.be

Kies voor P&R als je met de auto reist
Kom je met de auto, parkeer dan op de Stalle Parking en neem daar het openbaar vervoer (lees ook de informatie hierboven over de Event Pass).

Deze parking bevindt zich aan de afrit 18 Drogenbos van de Brusselse Ring en ligt vlak naast de halte Keyenbempt. De ingang van de parking bevindt zich aan het rondpunt op de Stallestraat. Vorst Nationaal laat extra trams inzetten afhankelijk van het verwachte bezoekersaantal.

Met de trein
Je kan met de trein naar Brussel-Zuid. Vandaar neem je tram 82/32 tot aan de halte Zaman – Vorst Nationaal.

Er stoppen ook treinen in het station Vorst-Oost. Daarna is het slechts 5 minuten stappen tot aan Vorst Nationaal. Meer informatie over de dienstregelingen vindt u op de website van de NMBS.

Veelgestelde vragen
Wat is het adres van Vorst Nationaal?

Victor Rousseaulaan 208, 1190 Vorst

Is er een vestiaire?
Die is er inderdaad. Je kunt er met een gerust hart je jas, helm of andere voorwerpen achterlaten en na het concert weer ophalen.

Mag ik drinken en eten meenemen naar de concerten?
Je mag geen eten en drinken meenemen naar het concert. Dit hoort echter geen probleem te zijn, want zowel in de zaal, als juist voor de zaal staan verschillende standjes waar je allerlei eten en drinken kan kopen. Gelieve respect te tonen voor de buurt en geen zwerfvuil in en rond Vorst Nationaal achter te laten.

Mag ik roken tijdens de concerten?
Er is een strikt rookverbod in de zaal, maar je kan met je ticket wel naar buiten gaan om te roken. Het is wel zeer belangrijk je ticket goed bij te houden, want anders mag je niet meer terug naar binnen. Gelieve de omgeving te respecteren en geen sigarettenpeuken op de grond achter te laten. Als je toch rookt in de zaal kan je een boete krijgen tot 250 euro.

Kan ik met mijn bankkaart geld afhalen in Vorst Nationaal?
Dat kan. Er is een bankautomaat aanwezig aan de buitenzijde van Vorst Nationaal, links van de inkomhal.

Welke voorwerpen mogen niet mee naar binnen?
Het is verboden om Vorst Nationaal te betreden met eten, drinken, geluidsopnametoestellen, film- en fotocamera’s, vuurwerk en voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren. Misbruik wordt strafrechtelijk vervolgd. Bij het betreden van de zaal stem je toe met eventuele aftasting.

Het verkopen van je ticket.
Het is verboden de tickets door te verkopen of deze om commerciële redenen op enigerlei wijze aan derden te verstrekken.

Back to top