BC Telenet Oostende maakt 100 jeugdspelers gelukkig!

Deze namiddag kreeg de jeugd van Tiger Zwevegem-Deerlijk training van regerende kampioen en bekerwinnaar BC Telenet Oostende.

Naar aanleiding van Clash of the clubs werd onze club ontvangen door Tiger Zwevegem-Deerlijk. Zij waren met maar liefst 378 leden aanwezig tijdens een van onze thuiswedstrijden. Hierdoor waren ze de grootste basketbalclub die BC Telenet Oostende dit seizoen steunde in de Sleuyter Arena.

De tegenprestatie van deze actie was dat onze ploeg een volledige namiddag training zou geven aan de jeugd van de winnende ploeg.
Deze namiddag, maandag 13 april 2015 waren we dan ook aanwezig in het Gaverkasteel te Deerlijk om 100 jeugdspelers gelukkig te maken. We startten met een uitgebreide opwarming door assistent-coach Thierry Declercq, Quentin Serron nam de stretching voor zijn rekening. Daarna werden de aanwezige jeugdspelers opgedeeld in 6 groepen en kregen ze elk een station aangeduid waar 2 spelers hun specialiteit aanleerden.  Met een doorschuifsysteem kwamen ze in contact met alle spelers.

Om te eindigen was er een popcorncompetitie. De winnaars hiervan gingen naar huis met een gesigneerde bal of  T-shirt en ook een duo-ticket voor de wedstrijd van 25 april.

CCfoto extra

Voor we terug naar Oostende vertrokken werden er nog verschillende handtekeningen gegeven en foto’s genomen.

Het was een leuke ervaring voor de kinderen maar ook de spelers hebben zich geamuseerd!

Back to top