nieuwe uitrusting voorstellen bij Deweert Sport

Basketclub Telenet Oostende, kledingmerk Spalding en de bekende Oostendse sportkledijzaak Deweert Sport presenteren op zaterdag 20 september om 16 uur de nieuwe uitrusting van BC Telenet Oostende!

BC Telenet Oostende werkt ook voor zijn uitrusting samen met professionele partners. Met Spalding en Deweert Sport is er al jaren een uitstekende samenwerking en die is weer verlengd.

Commercieel directeur BCO Dries Slootmans: ‘Niet alleen de spelers willen de beste uitrusting. Ook de vele supporters die jaarlijks bij de Deweert of in de fanshop in de Sleuyter Arena een uitrusting aankopen willen waar voor hun geld, zowel naar kwaliteit als design’.

Spelers van BCO zullen zaterdag aanwezig zijn bij de voorstelling van hun uitrusting. Ze zijn beschikbaar voor handtekeningen, foto’s, selfie’s en een gezellige babbel over onder meer de voorronde van de Euroleague volgende week in eigen zaal. Wie liever op de foto gaat met de cheerleaders zit zaterdag ook goed bij Deweert Sport in de Serruyslaan 2 in Oostende.

Back to top